«Μαμά-δες»: Για την απόφασή τους να καταψύξουν τα ωάρια τους μιλούν η Μάγδα Τσέγκου και η Ανθή Σαλαγκούδη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Είστε μαμά-δες, μπαμπάδες μέλλοντες γονείς ή απλά ευαισθητοποιημένοι με τα παιδιά; Τότε τι καλύτερο από Σάββατο το απόγευμα από το να παρακολουθήσετε την ενδιαφέρουσα εκπομπή «Μαμά-δες» με την Ζωή Κρονάκη το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ2!

Η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια συζητά με ανθρώπους που εξειδικεύονται σε θέματα παιδιών, όπως παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι, γυναικολόγοι, διατροφολόγοι, αναπτυξιολόγοι, εκπαιδευτικοί, απαντούν στα δικά σας ερωτήματα και αφουγκράζονται τις ανάγκες σας.


Η εκπομπή θα ασχοληθεί με το θέμα της Κρυοσυντήρησης, μέθοδο στην οποία πλέον καταφεύγουν πολλές γυναίκες και μάλιστα μιλούν ανοικτά για γι΄αυτό.

Για την απόφασή τους να καταψύξουν τα ωάρια τους μιλούν στη Ζωή Κρονάκη η Μάγδα Τσέγκου και η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Δήμητρα Στογιάννη έρχεται μιλάει για την γνωριμία με τον σύζυγό της, τα παιδιά της που έχουν πολύ μικρή διαφορά ηλικίας, αλλά και για το γεγονός ότι οι γονείς της δεν ήθελαν να γίνει ηθοποιός.

Η Βιολέτα που κυοφορεί δίδυμα και πέρασε κορονοϊό στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, μοιράζεται μαζί μας την αγωνία που έζησε.

«Μαμά-δες»: Για την απόφασή τους να καταψύξουν τα ωάρια τους μιλούν η Μάγδα Τσέγκου και η Ανθή Σαλαγκούδη

Τέλος ο Γιώργος Θεοφάνους μιλάει για τα 4 παιδιά του, την αγάπη του στο θεό αλλά και τις μεγάλες συνεργασίες που τον σημάδεψαν.

Η Ζωή Κρονάκη και οι Μαμά - δες έρχονται και αυτό το Σάββατο 09/04 στις 17:00 στην ΕΡΤ 2.