Μαίρη Συνατσάκη: Συμβουλεύει τις νέες μανούλες να μην προγραμματίζουν μακρινά ταξίδια με νεογέννητο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Το πρώτο τους Πάσχα με τη τεσσάρων μηνών κόρη τους Ολίβια πέρασαν φέτος η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής. Το ζευγάρι αποφάσισε να αποδράσει στο Πήλιο για το Πάσχα, μαζί με καλούς φίλους, μεταξύ αυτών και η Ντορέττα Παπαδημήτριου.

Ωστόσο όταν έχεις μωρό δεν μπορείς να κάνεις σχέδια, καθώς έχει το δικό του πρόγραμμα.


Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε δύο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο χρειάστηκε να επιστρέψει νωρίτερα και συμβούλευσε τις νέες μανούλες να μην προγραμματίζουν μακρινές διακοπές όταν έχουν νεογέννητο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Οι συμβουλές της

«Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά. Λοιπόν εμείς γυρίσαμε άρον άρον από το Πήλιο στο οποίο πήγαμε με στόχο να κάτσουμε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και να γυρίσουμε σήμερα. Όμως γυρίσαμε χθες. Εγώ το Σάββατο έκανα όλες τις μύξες του κόσμου και έπρεπε να επιστρέψουμε. Και θα ήθελα σε αυτό το σημείο να πω την αντίθετη άποψη από την επικρατούσα, η οποία είναι κάντε τα όλα με το μωρό, συνεχίστε την ζωή σας όπως ήτανε, το μωρό θα προσαρμοστεί στο πρόγραμμα σας και όχι εσείς στο δικό του.

Εγώ όμως θέλω να πω, σε άτομα του δικού μου ψυχισμού πως δεν πρέπει να τα κάνετε ακριβώς έτσι γιατί το στρες θα σας φάει την ψυχή. Μην επιλέξετε έναν προορισμό σε πρώτες διακοπές με τεσσάρων μηνών μωράκι, στον όποιο προορισμό αν ω μη γένοιτο συμβεί κάτι χρειάζεται να περάσεις μιάμιση ώρα το λιγότερο στροφιλίκια πάνω στο βουνό. Μην το κάνετε», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.