Μαίρη Συνατσάκη: Η νέα φωτογραφία με την κόρη της - Βρε πως έχει μεγαλώσει... Ολίβια, Ολίβια

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μια «φουλ τάιμ μάμα» και επίσης μια «φουλ τάιμ εργαζόμενη γυναίκα», που προσπαθεί να τα συνδυάσει όλα, όπως οι περισσότερες από εμάς.

Έχοντας τη δική της επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να έχει μαζί της την 5 μηνών κόρη της, που θα πάρει το όνομα Ολίβια. Η «Mairiboo», απολαμβάνει καθε στιγμή με το μωρό της και ως φίλη των social media, μάς δείχνει συχνά στιγμές με την καθημερνότητα με την κόρη της. Πρόσφατα η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε τις σκέψεις της μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της με τη μητρότητα. «Χρειάστηκα 5 μήνες με τη μικρή για να συνειδητοποιήσω την πιο άβολη αλήθεια. Ενώ δεν είχε συμβεί κάτι, ήταν κάποιες μέρες που ένιωθα έναν περίεργο εκνευρισμό και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Μέχρι που μπόρεσα να το ονοματίσω και να του δώσω υπόσταση. Η ζωή μου αυτή τη στιγμή δε μου ανήκει. Είναι δική της. Το συναίσθημά μου αυτή τη στιγμή, δε μου ανήκει. Ορίζεται από εκείνη. Αν εκείνη δεν είναι καλά, ούτε εγώ είμαι», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μαίρη Συνατσάκη.


Η Μαίρη Συνατσάκη πόζαρε από το ασανσέρ κρατώντας στην αγκαλιά της την 5 μηνών Ολίβια. «Color matching Με πιτσίνι ιζ δε μπεστ», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη η οποία εξακολουθεί να αποκαλεί «πιτσίνι» την κόρη της, Ολίβια. Βλέπουμε μαμά και κόρη, είναι «σετάκι», αφού φορούν ίδια παλ χρώματα.

Μαίρη Συνατσάκη: Η νέα φωτογραφία με την κόρη της - Βρε πως έχει μεγαλώσει... Ολίβια, Ολίβια