Μάγδα Τσέγκου: Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα της έμπειρης δημοσιογράφου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Την δημοσιογράφο Μάγδα Τσέγκου την γνωρίσαμε ως δημοσιογραφικό "ταίρι"  του Γιώργου Αυτιά στον Σκάι. Πανέξυπνη, ετοιμόλογη, αποκαλυπτική κέντριζε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και έκλεβε την παράσταση της εκπομπής. Δεν επένδυσε ποτέ στην ομορφιά της, αλλά στο κοφτερό της μυαλό και στην σκληρή δουλειά!

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αργυροπούλου


Το τελευταίο διάστημα η γνωστή δημοσιογράφος άλλαξε ρότα και στράφηκε στο διαδίκτυο που είναι και το μέλλον της  ενημέρωσης! Αρχικά με την ενημερωτική ιστοσελίδα της magdasnews.gr και εσχάτως με τη νέα ενημερωτική της εκπομπή «magdasnews».

Το τηλεοπτικό ιντερνετικό μαγκαζίνο της έμπειρης δημοσιογράφου είναι εβδομαδιαίο και προβάλλεται κάθε Τετάρτη από τις 7-9 το βράδυ μέσα από το Facebook και το YouTube. Η εκπομπή «magdasnews» ξεχωρίζει καθώς είναι η μοναδική που δίνει βήμα στον πολίτη για να σχολιάσει, να συμμετέχει ζωντανά αν επιθυμεί μέσω Skype και να εκφράσει τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της εποχής μας.

Με τον τρόπο αυτό, η Μάγδα Τσέγκου, έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπάρχει στην τηλεόραση και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αυτό της φωνής του πολίτη που θέλει να ακουστεί. Στην πρώτη εκπομπή, ήταν εκατοντάδες τα μηνύματα των χρηστών, όπου άλλοι έγραφαν τις ευχές τους για καλή επιτυχία και άλλοι ζητούσαν να βγουν στον αέρα.

Η Μάγδα Τσέγκου είναι η ζωντανή απόδειξη ότι οι άξιοι επαγγελματίες δεν χάνονται, όσα εμπόδια κι αν συναντήσουν!

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο της βήμα και δίνουμε ραντεβού κάθε Τετάρτη στις 7 μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook .

Δείτε εδώ την πρώτη της εκπομπή.