Mαμαδοιστορίες: Το πρώτο διάστημα με τον Αντρέα στο σπίτι

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Γειά σας μανούλες,
Είμαι η Σοφία και έχω έναν μικρό γιο τον Αντρέα, 3,5 μηνών!
Είμαι μια νέα μαμά από εκείνες που μπορεί η κρίση να μας «χτύπησε» αφήνοντας μας άνεργες αλλά που τελικά καταφέραμε να αντιστρέψουμε αυτήν τη δύσκολη στιγμή υπέρ μας!
Με ποιόν τρόπο;;; Βλέποντας το ποτήρι μισογεμάτο και πιστεύοντας ότι κάθε αλλαγή έρχεται για καλό.

Εγώ έμαθα τα μαντάτα της εγκυμοσύνης δυο μήνες αφότου απολύθηκα και εκεί το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι μέσα στην ατυχία μου είμαι και τυχερή.
Γιατί έχω την πολυτέλεια να απολαύσω τη ζωή με το μωρό μου για όσο καιρό επιθυμώ ή τελοσπαντων για όσο καιρό μου το επιτρέψουν οι οικονομικές μας συνθήκες. Σκοπός δικός μου λοιπόν ήταν και είναι να μεγαλώσω το μωρό μου χωρίς άγχος και στρες!!!
Τι είπα;;; Χωρίς άγχος; Καλά, αυτό το τελευταίο διαγράψτε το από το κείμενο που διαβάζετε...
Γιατί εγώ και το άγχος πηγαίνουμε πακέτο!


Και ενώ πίστευα, πριν μείνω έγκυος, ότι το πιο αγχωτικό πράγμα στη ζωή μου είναι να κλείσεις μια συμφωνία, να μη χάσεις τον πελάτη και τα deadlines, να παραδώσεις το έργο και να είσαι πάντα συνεπής και ενημερωμένη τελικά κατάλαβα ότι το μωρό, σου ανατρέπει ότι ήξερες μέχρι σήμερα.
Ξέρετε τί θα πει να έχεις ένα νεογέννητο αγκαλιά και να μην ξέρεις τί να το κάνεις;
Πώς θα το ταΐσεις, πώς θα το θηλάσεις, πώς θα το πλύνεις, πώς θα το αλλάξεις χωρίς να του κάνεις κακό!!!!!
Η επιβίωση του στηρίζεται αποκλειστικά σε σένα!!!!
Και εσύ ξαφνικά κολυμπάς στα βαθιά αλλά ως δια μαγείας τα καταφέρνεις. Σα να το έχεις στο DNA σου και το μόνο που χρειάζεται να ακούσεις είναι εσένα και το ένστικτό σου.

Mαμαδοιστορίες: Το πρώτο διάστημα με τον Αντρέα στο σπίτι

Θυμάμαι χαρακτηριστικά τις πρώτες μέρες που αλλάζαμε πάνα!! Το πρώτο μας μέλημα ήταν να μάθουμε πρώτα τη διαδικασία ακολουθώντας τις οδηγίες της μαίας μας αλλά και να μη συγκαεί ο μικρός μας πρίγκηπας. Ακόμη και γι αυτό το τελευταίο έκανα έρευνα αγοράς!
Προσπάθησα να βρω τί καινούργιο και πρωτοποριακό κυκλοφορεί που θα σέβεται και θα προστατεύει το δερματάκι του μωρού μου!!!
Ενθουσιάστηκα όταν είδα ότι στο εμπόριο κυκλοφορεί μια προστατευτική και καταπραυντική κρέμα σε εύχρηστη μορφή spray. To όνομα της Νοvaquasol Cherie ! Ιδανική για κάθε αλλαγή πάνας!

Προστατεύει το δέρμα από σύγκαμα, κοκκινίλες και ερεθισμούς.
Και επειδή συχνά το δερματάκι του Αντρέα κοκκινίζει σε σημεία που έχει «δίπλες», κυρίως ανάμεσα από μπουτάκια η Νοvaquasol Cherie ευνοεί και στην επούλωση και ανάπλαση του δέρματος του μωρού!!! Το πιο φανταστικό της συστατικό είναι η λακτοφερίνη, ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού, που βρίσκεται σε όλες τις εκκρίσεις του σώματος αλλά είναι κυρίως γνωστή από το μητρικό γάλα για τις αντιμικροβιακές, αντιφλογιστικές και επουλωτικές της ιδιότητες.

Πρώτος και καλύτερος στην αλλαγή πάνας όπως καταλαβαίνετε είναι ο μπαμπάς μας.

Μπορεί να μην έχει γίνει ακόμη expert έχει ωστόσο άποψη!!!
“Μήπως έσφιξες πολύ την πάνα; Μήπως χρειάζεται μικρότερη ποσότητα κρέμας και πρέπει να την απλώσεις αλλιώς;;;”

Τον καθησυχάζω λέγοντας του ότι η εύχρηστη μορφή κρέμα spray με δοσιμετρική αντλία εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη εφαρμογή, χωρίς να απαιτείται επάλειψη, απλά μόνο ανακίνηση πριν τη χρήση.
Μάλιστα λόγω της εύχρηστης εφαρμογής της προσφέρει και οικονομία αφού είναι αρκετή για περίπου 225 εφαρμογές.

Τέλος για να νιώθει και εκείνος χρήσιμος σκέφτηκα να του δώσω το ρόλο του βοηθού. Έτσι λοιπόν στις βόλτες μας είναι αυτός που πάντα ελέγχει αν λείπει κάτι από την τσάντα του μωρού!!! Πιπίλες, pappy, πάνες και Νοvaquasol Cherie , ιδανική on the go λύση για την βόλτα, το πάρκο, την παραλία και φύγαμεεεεεεεε……