Λένα Παπαληγούρα: Θα ήθελα τρίτο παιδί, αλλά όχι στην παρούσα φάση

Δημοσιεύθηκε στις

Η ηθοποιός Λένα Παπαληγουρα μίλησε για τη ζωή με τους άντρες της της ζωής της, τον σύζυγο και τους δυο γιούς της. Όμως μιλώντας στην εκπομπή Μπαμπά-δες, αποκάλυψε ότι θα ήθελε να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένεια της, διότι η ίδια ήταν μοναχοπαίδι και αισθανόταν μοναξιά.   Θα ήθελε και τρίτο παιδί και μάλιστα κορίτσι αλλά όχι ακόμα... Επίσης αναφέρθηκε και στην περίοδο που ήταν έγκυος και έπαιζε στο θέατρο.

Η ηθοποιός και ο σύζυγος της πολιτικός μηχανικός, Άρης Παντός, έχουν δύο γιους τον 5χρονο Αναστάση και τον 3,5 ετών Αντώνη. «Περνάω πολύ καλά με τα παιδιά είναι η ξεκούραση μου και η δύναμη μου», είπε αρχικά η Λένα Παπαληγούρα.


«Ήθελα πάντα να κάνω παραπάνω από ένα παιδί γιατί εγώ δεν είχα αδέρφια και ένιωθα μόνη μου. Σίγουρα μου έλειπε πολύ η παρέα. Θα ήθελα να έχω έναν αδερφό ή αδερφή» παραδέχτηκε.

Και συνέχισε: «Νιώθω ευγνωμοσύνη στη ζωή, δεν πίστευα ποτέ ότι θα βιώσω όλα αυτά σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Ήθελα πολύ να έχω παιδιά αλλά πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρω, ότι δεν θα βρω σύντροφο, ότι δεν θα μπορώ να κάνω. Κοιτάω τον Άκη και δεν πιστεύω ότι έχουμε καταφέρει να έχουμε αυτή την οικογένεια».