Λένα Παπαληγούρα: Με τα παιδιά μου λείπει ύπνος, αισθάνομαι ότι έχω ένα μόνιμο hangover

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Επειδή είμαι μοναχοπαίδι δεν ήθελα να μεγαλώσω ένα παιδί μόνο του εξομολογήθηκε η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα, στην εκπομπή Μαμά-δες και την Τζένη Θεωνά.

Η αγαπημένη ηθοποιός και κόρη του πρώην υπουργού, έχει αποκτήσει δυο παιδάκια με μικρή διαφορά ηλικίας, μόλις ενάμισι χρόνο. Παρά την κούραση, αυτό δεν θα το άλλαζε με τίποτα.


Η Λένα Παπαληγούρα αποκάλυψε πως καταφέρνει να δουλεύει ασταμάτητα, να μεγαλώνει τα δύο παιδιά και ενώ της λείπει αρκετά ο ύπνος, να θέλει και τρίτο μωρό με τον σύζυγό της, Άκη Πάντο.

«Το δεύτερο παιδί μας επισκέφθηκε, αλλά όταν το έμαθα χάρηκα, γιατί εμείς με τον σύζυγό μου δεν θα το αποφασίζαμε εύκολα. Εμένα μου αρέσει που τα παιδιά μου έχουν μόνο 1,5 χρόνο διαφορά, δεν ήθελα να μεγαλώσουν μόνα τους. Εγώ ως μοναχοπαίδι, μεγάλωσα ωραία αλλά ήθελα να έχω την παρέα κάποιου συνομήλικου. Είναι πολύ ωραίο αυτό, σκοτώνονται βέβαια και μεταξύ τους, αλλά περνάνε και ωραία», είπε αρχικά η Λένα Παπαληγούρα.

«Είναι πολύ ωραίο να έχεις ένα παιδί στο σπίτι. Δεν βλέπω μεγάλες διαφορές στα δύο παιδιά, Τι ένα τι δύο;. Και στα δύο παιδιά δούλευα μέχρι 7 μηνών, έκανα περιοδεία και ήμουν έγκυος. Έπαιξα την Ηλέκτρα και ήταν συγκινητικό. Το δύσκολο ήταν ότι έλειπα περιοδεία και δεν το ζήσαμε μαζί με τον Άκη και ό,τι όλη ημέρα ήμουν ξάπλα, για να αντέξω την παράσταση. Ο γιατρός μου είχε πει κάνε ό,τι θες αλλά όλη την ημέρα θα είσαι ξαπλωμένη.Το δεύτερο παιδί μου, ο Αντώνης, γεννήθηκε εν μέσω της πρώτης καραντίνας και ήταν περίεργο, έκανα μετά περιοδεία και τα πήρα και τα δύο μικρά περιοδεία», είπε η Λένα Παπαληγούρα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πόσο άλλαξε η καθημερινότητά της με τα παιδιά αλλά και στο πόσο βαρετή ήταν ζωή που είχε πριν.

«Τα παιδιά με μετακίνησαν πάρα πολύ υπαρξιακά. Σίγουρα, νομίζω ότι με μετακίνησαν. Ίσως να συνέπεσαν και με την εποχή της πανδημίας, που νομίζω ότι δεν είναι τυχαίο αυτό και κάπως επανεκτίμησα και τον προσωπικό χρόνο και τη σημασία των πραγμάτων και ορισμένα πράγματα που τα είχα στο μυαλό μου σαν δεδομένα. Ανατράπηκε όλο αυτό και ήταν σαν όλα να ξανασυστήνονται από την αρχή. Και μου έδωσαν περισσότερο φως και λόγους να είμαι χαρούμενη επί της ουσίας και πιο ελεύθερη. Δηλαδή παλιά νομίζω ότι ήμουν πιο ελεύθερη στην σκηνή απ’ ότι στη ζωή μου. Με τα παιδιά, όμως, έχει αλλάξει αυτό.

Δεν θα γύριζα στη ζωή μου πριν, γιατί μου φαίνεται… πλήξη η ζωή πριν από τον Άκη. Αυτό που μου λείπει πραγματικά είναι ο ύπνος γιατί αισθάνομαι ότι έχω ένα μόνιμο hangover εδώ και τέσσερα χρόνια. Επίσης, μου λείπει και λίγο ο προσωπικός χρόνος με τον Άκη να είμαστε κάπως χαλαρά χωρίς να πούμε ότι έχουμε δυο ώρες μόνο», παραδέχτηκε, είπε η γνωστή ηθοποιός για το τι άλλαξε με τον ερχομό των παιδιών της.

«Δικός μου κατά δικός μου χρόνος, είναι όταν οδηγώ.  Όταν έχω μονολόγους, δουλεύω είτε οδηγώντας, είτε γεμίζω την μπανιέρα και κάνω αφρόλουτρο, είναι κάπως το γραφείο μου, κλείνω όλες τις πόρτες και τα παιδιά λένε "η μαμά δουλεύει". Που να μάθω τα λόγια; Κι όταν είχα μονολόγους με την Ιφιγένεια, πήγαινα στην ταράτσα της πολυκατοικίας για να κάνω πρόβες».