Λάουρα Νάργες: Θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά - Είναι πέντε μηνών έγκυος!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ευχάριστα νέα για τη Λάουρα Νάργες, η οποία ετοιμάζεται να γίνει μητέρα πρώτη φορά!  Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη!», η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια είναι διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Παρότι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν το είχε μάθει κανείς, η ίδια προτίμησε να το κρατήσει μυστικό, ενώ όλο αυτό το διάστημα απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Λάουρα Νάργες ανυπομονεί να αποκτήσει τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι, ενώ σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον προσεχή Ιούνιο.

Πάντως η ίδια η Λάουρα Νάργες μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει το χαρμόσυνο γεγονός

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)

«Θέλουμε πολλά παιδιά»

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Λάουρα είχε αποκαλύψει πως ήταν στα σχέδια τους ο γάμος, και μάλιστα είχε υποστηρίξει ότι ήθελαν πολλά παιδιά.

«Ο Χρήστος μου είπε: "Το ξέρεις ότι θα παντρευτούμε ε;". Και του απάντησα αμέσως, ναι. Είναι ξεκάθαρο ότι ο γάμος θα συμβεί κάποια στιγμή, το ξέρουμε και το έχουμε συζητήσει. Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου, αλλά όχι χρονιά. Πρόταση δεν έχει γίνει, αλλά ξέρω ότι ετοιμάζει κάτι. Είναι ο άντρας της ζωής μου και απ' αυτό που βλέπω, κι εγώ είμαι η γυναίκα της ζωής του. Θέλουμε πολλά παιδιά».