Λάουρα Νάργες: Τα σημάδια που απέκτησε στο σώμα της στην εγκυμοσύνη

Δημοσιεύθηκε στις

Η Λάουρας Νάργιες εδώ και περίπου δύο μήνες απολαμβάνει τη μητρότητα. Ήταν 21 Σεπτεμβρίου που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Όμως η εγκυμοσύνη άφησε τα σημάδια της στο σώμα της. Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από ένα instastory της, την τελευταία εβδομάδα της κυοφορίας απέκτησε ραγάδες και ήταν αρκετά έντονες. Αποφάσισε να επισκεφθεί ένα ειδικό κέντρο, προκειμένου να δει αν υπάρχιε η δυνατότητα τις "σβήσει".


Δοκίμασε μια θεραπεία και φαίνεται ευτυχισμένη με τα αποτελέσματα. Όπως έγραψε: "Μόλις κάναμε τη θεραπεία στο σώμα μπυ για να εξαφανίσουμε τις ραγάδες που έκανα -οι περισσότερες φυσικά έκαναν την εμφάνιση τους την τελευταία εβδομάδα της εγκυμοσύνης, κι αυτό είναι το αποτέλεσμα. Αύριο το σημείο θα είναι αρκετά ερεθισμένο!!! Ωστόσο γίνεται ανάπλαση και σε 15 ημέρες στο επόμενο ραντεβού μας θα έχουμε ήδη πρόοδο! Είναι κόκκινες ραγάδες και η κατάσταση σώζεται σχετικά πιο εύκολα" εξήγησε η Λάουρα, θέλοντας βοηθήσει και άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Λάουρα Νάργες: Τα σημάδια που απέκτησε στο σώμα της στην εγκυμοσύνη