Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Ο γιος τους, Αλέξανδρος, έγινε ενός έτους και δεν μπορούν να το πιστέψουν!

Δημοσιεύθηκε στις

Σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν, στις 19:40, η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι έγιναν γονείς! Και σήμερα ακριβώς εκείνη την ώρα, ευχήθηκαν στον γιο τους!

Μάλιστα δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο γρήγορα πέρασε αυτός ο ένας χρόνος!


Με μια συγκινητική ανάρτηση γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, έχοντας στην αγκαλιά τους τον μικρό Αλέξανδρο.

Το ζευγάρι μοιράστηκε στα social media οικογενειακές φωτογραφίες από το σαλόνι του σπιτιού γεμάτο με δώρα και μπλε μπαλόνια, αλλά και την γαλάζια τούρτα που επέλεξαν για τα πρώτα γενέθλια του Αλέξανδρου.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, ο εορτάζων τίμησε την τούρτα του!Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Ο γιος τους, Αλέξανδρος, έγινε ενός έτους και δεν μπορούν να το πιστέψουν!

«Η οικογένεια μας σήμερα γιορτάζει, το μωρό μας έχει τα γενέθλια του! Τέτοια ώρα ακριβώς, 19:40 στις 21 Σεπτεμβρίου 2022, ήρθε ο μικρός μας πρίγκιπας στον κόσμο και ολοκλήρωσε την ευτυχία μας.

Σε αγαπάμε τόσο μα τόσο πολύ!!! Χρόνια πολλά μοναδικό μας πλάσμα, να τα χιλιάσεις, να σε χαίρονται ο μπαμπάς και η μαμά και όλοι όσοι σε αγαπούν και αγαπάς ήδη με την απίστευτη αγνή σου καρδιά. Ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε… έγινες 1», έγραψε η Λάουρα Νάργες.

Το αυτοκινητάκι μάρκα mercedes, για τις πρώτες βόλτες του μικρού, Αλέξανδρου, στο πάρκο, έκλεψε την παράσταση, ανάμεσα στα δώρα, που δέχθηκε από τους γονείς του.

Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Ο γιος τους, Αλέξανδρος, έγινε ενός έτους και δεν μπορούν να το πιστέψουν!