Κουφονήσι: Ανήλικη Γαλλίδα έπεσε από τα βράχια και ανασύρθηκε λιπόθυμη

Δημοσιεύθηκε στις

Ένα πολύ σοβαρό ατύχημα είχε μια 16χρονη Γαλλίδα τουρίστρια, η οποία παραθερίζει στο Κουφονήσι. Και το απογοητευτικό είναι ότι δεν υπήρχε γιατρός να την περιθάλψει!

Το ανήλικο κορίτσι κολυμπούσε στην παραλία Ιταλίδα και παρασύρθηκε από τον κυματισμό με αποτέλεσμα να χτυπήσει πάνω στα βράχια, χθες το μεσημέρι.


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο protothema.gr, η νεαρή κοπέλα είχε μόλις επιχειρήσει βουτιά από ψηλό σημείο και ο κυματισμός την χτύπησε τη στιγμή που αναδυόταν από το νερό. Δεν πρόλαβε να αντιδράσει και το κύμα την πέταξε κυριολεκτικά πάνω στο βράχο προκαλώντας τον τραυματισμό της. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που ήταν παρών στο συμβάν, «η κοπέλα ανασύρθηκε λιπόθυμη με σπασμένο χέρι και είχε χτυπήσει άσχημα και στη πλάτη. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το Κέντρο Υγείας και την αστυνομία, όμως κανείς δεν απαντούσε επί μια ώρα».

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, «τελικά ήρθε ένα καϊκι που μεταφέρει τουρίστες στις παραλίες και έτσι καταφέραμε να μεταφέρουμε την κοπέλα στη χώρα».

Τελικά, σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας γιατρός ενεργοποιήθηκε μετά από περίπου 1,5 ώρα και αφού τον κάλεσε στο κινητό του ένας κάτοικος που τον γνώριζε.