Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έρχεται το δεύτερο μωρό - Έγκυος η παρουσιάστρια

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ένα χρόνο κι ένα μήνα μετά τον ερχομό του πρώτους του παιδιού, του Βλάσση, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος περιμένουν το δεύτερο μωρό τους.

Η παρουσιάστρια, η οποία απέφευγε εσχάτως τις ολόσωμες φωτογραφίες, είναι έγκυος και ανυπομονεί να κρατήσει το δεύτερο παιδάκι της στην αγκαλιά της.


Η αποκάλυψη έγινε όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της σε dinner party που διοργανώθηκε σε χώρο που ανήκει στον επιχειρηματία.

Εκεί, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο ριχτό φόρεμα, και μιλώντας στους δημοσιογράφους αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, χωρίς ωστόσο να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το φύλο του μωρού αλλά και τον μήνα κύησης στον οποίο βρίσκεται.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έρχεται το δεύτερο μωρό - Έγκυος η παρουσιάστρια

Χαρακτηριστικά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε πως επειδή είναι έτσι σαν άνθρωπος, δε θέλει να πει ψέματα και να κρύψει το ευτυχές γεγονός. Παραδέχτηκε λοιπόν ότι είναι έγκυος, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες. Είπε όμως ότι όταν έμαθε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν μαζί με τον σύζυγό της.

Πάντως η εμφάνιση της έδειχνε ότι έχει περάσει το δύσκολο πρώτο τρίμηνο.