Κλέλια Ρένεση: Απαντά πρώτη φορά για τον πατέρα της κόρης της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Κλέλια Ρένεση έχει δημιουργήσει μια μονογονεϊκή οικογένεια, έχοντας αποκτήστε μόνη της την κόρη της. Φέτος μετά από πέντε χρόνια «δεν μουρμουράει» αποχώρησε από το αγνοημένο σίριαλ, και όπως είπε είναι πιο ήρεμη και η ίδια και με το παιδί.

«Η Μουρμούρα δεν μου έτρωγε πολύ χρόνο, ωστόσο δέσμευση ώστε να έχει αποθήκη ενέργειας, να έχεις αποθήκη υπομονής, να πας εκεί, να μελετήσεις τα κείμενα, έβγαινα από το στούντιο με κόπωση. Τώρα έχω την ευχέρεια, να ξυπνήσω νωρίτερα, πάμε και τη βόλτα μας πριν το σχολείο. Εγώ γουστάρω πολύ το χάραμα, έτσι ξυπνάμε πολύ νωρίς. Και η μικρή είναι έτσι. Κοιμάται νωρίς και ξυπνάει νωρίς» είπε αρχικά στη συνέντευξη της στην εκπομπή «Μαμάδες» με την Τζένη Θεωνά.


Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε και για τις δύσκολες συνθήκες για ένα μονογονέα. «Εγώ την Κοραλία την παίρνω σχεδόν παντού μαζί μου. Γίνεται μέρος της ζωής μου σε όλα τα κομμάτια. Για αυτό φροντίζω σε ό,τι κάνω, ακόμα και στο πως διασκεδάζω να συνεισφέρει και στο παιδί. Όταν χρειαστώ τη δική μπυ ανάπαυλα αναλαμβάνει η μητέρα μου. Αλλά κατ' άλλα το έχω εξολοκλήρου το παιδί εγώ. Μα να σου πω κάτι... δεν έχω καλύτερη παρέα».

«Νομίζω ότι στη ζωή μου πάντα, αν σκεφτόμουν τη φάση τεκνοποίηση, θα τη σκεφτόμουν με αυτό τον τρόπο, του μονογονέα, μιας κι εγώ δεν έχω καταφέρει να συνδυάσω καλά το άλλο μου κομμάτι. Δεν είμαι καλή δηλαδή. Σίγουρα με ενδιαφέρει το θέμα της συντροφικότητας, αν υπήρχε ευχολόγιο, στο χαρτάκι θα το είχα μέσα.

Θα το εννοούσα. Η αλήθεια όμως είναι, ότι στη ζωή, έτσι όπως ζυμωνόμαστε, εγώ στο σχολείο της συντροφικότητας δε μπήκα με ζέση. Ίσως γιατί ήταν και οι γονείς μου χώρια και δε το είδα αυτό το πρότυπο να λειτουργεί πολύ».

Επίσης μίλησε για την επιλόχειο κατάθλιψη: «ο πατέρας μου ζούσε μακριά, όπως και ακόμα ζει, στην Ζάκυνθο οπότε δεν μπορούσε να είναι κοντά μου. Ήταν κιόλας διευθυντής κλινικής με τρομερές υποχρεώσεις. Η μητέρα μου, εκείνη την περίοδο, είχε ένα πρόβλημα υγείας σε σχέση με τους σπονδύλους της και δεν μπορούσε πρακτικά να με βοηθήσει πολύ. Εγώ είχα και επιλόχειο κατάθλιψη οπότε όλο αυτό μου την… ανακάτεψε την σαλάτα.

Είχα επιλόχειο κατάθλιψη ορμονικά ξεκάθαρα, η οποία δεν πήγαζε καθόλου από το μυαλό. 40 ημερών, γεια σας! Ξύπνησα και λέω «τι έγινε;». Δεν το διαχειρίστηκα καθόλου ψύχραιμα.Καταλάβαινα ότι είναι κάτι έξω από μένα. Δεν πήγαζε από κάποια δική μου απελπισία όλο αυτό, δεν ήταν κάποια λογική σκέψη που με κατρακύλαγε σε αυτό το μονοπάτι. Ήταν κάτι ξένο. Ήταν σαν να μου είχαν βάλει μια ουσία μέσα μου που το σώμα μου ανταποκρινόταν με αυτή την κατήφεια και το καταλάβαινα», είπε στην συνέχεια.

«Η γυναικολόγος μου μού έλεγε να πάρω χάπια και της απαντούσα: «Μισό, όταν θα δω ότι πραγματικά κατρακυλάμε σε άβυσσο θα το κάνω». Επειδή όμως θήλαζα, κρατούσα τα μπόσικα. Δεν ήταν θέμα μυαλού και αυτή είναι η επικινδυνότητα. Πάμε λίγο να το ελέγξουμε και λέμε «έλα ρε τώρα, δεν θα μασήσω» αλλά δεν είναι έτσι. Είναι ορμονικό, είναι χημεία», δήλωσε.

Σχετικά με τον τρόπο που ξεπέρασε την επιλόχειο κατάθλιψη η ίδια είπε: «Μέσα στην ατυχία μου ήμουν πολύ τυχερή. Είμαι αλλεργική στις σφήκες και με τσίμπησε μια τέτοια, έπαθα αλλεργικό σοκ και πήγα στο νοσοκομείο. Ανδρεναλίνες, fenistil, ρουζ, το ένα, το άλλο… Πήγα να πεθάνω δηλαδή, έγινα τόση! Έτσι όμως μου έφυγε η επιλόχειος, εξαφανίστηκε κατευθείαν, μάλλον από το σοκ”.».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για τον πατέρα της κόρης της, διαψεύδοντας τις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει παιδί με τον διάσημο καλλιτέχνη, Manu Chao.

«Δεν απαντάω ποτέ για τον πατέρα της κόρης μου. Κάποια στιγμή τοποθετήθηκα, γιατί εδώ στην Ελλάδα όλοι βγάζουν δικά τους συμπεράσματα. Το πρώτο εξάμηνο της εγκυμοσύνης έγραφαν ότι εγώ είμαι με τον σύντροφό μου, Μανού Τσάο και κάνουμε παιδί και παντρευόμαστε.

Γέλασα πάρα πολύ. Δεν αντιδρούσα μέχρι ένα σημείο. Ανακοίνωσα τη γέννηση του παιδιού μου, ήμουν και σε ένα σίριαλ με απήχηση και φούσκωνε η κοιλιά. Οπότε κάποια στιγμή αρχίζουν να λένε ότι ο Μανού είναι ο πατέρας του παιδιού μου» ξεκαθάρισε η Κλέλια Ρένεση.

«Λέω να ξεκαθαρίσω μόνο αυτό, γιατί το παιδί θα μεγαλώσει και θα τα διαβάσει αυτά. Ο Μανού Τσάο δεν είναι ούτε πατέρας του παιδιού μου, ούτε συμβίος μου. Είναι φίλος μου, είναι συνάδελφός μου, είναι οικογένειά μου. Κάνουμε πράγματα μαζί, έχουμε συγκρότημα. Εκεί μόνο τοποθετήθηκα.

Τώρα αν οι άνθρωποι έχουν τόση πρεμούρα να μάθουν τα πατρικά στελέχη της Κοραλίας δεν είμαι εγώ που θα τους απαντήσω. Μα ό,τι και να πεις δεν θα είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Δεν μπορείς να χορτάσεις την αρένα, δε χορταίνει ποτέ» ανέφερε, επίσης, η Κλέλια Ρένεση.