Κέρδισε τη μάχη με το θάνατο κολυμπώντας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η αγάπη για το υγρό στοιχείο την βοήθησε

Όταν η Rosanna Ogden, από το Λάνκασαϊρ της Αγγλίας, υπεβλήθη σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς, ήταν μόλις έξι εβδομάδων, και οι γιατροί είχαν επισημάνει στους γονείς της ότι η σωματική δραστηριότητα θα μπορούσε να συμβάλει στην ανάκαμψη της.


Δέκα βδομάδες μετά την επέμβαση, η μητέρα της, Sanam, την πήγε σε μία τοπική πισίνα για βρέφη. Από τότε, η μικρή έγινε αχώριστη με το νερό!

Η Rosanna αγάπησε αμέσως το κολύμπι και σήμερα, στην ηλικία των δύο ετών, είναι σε θέση να κολυμπάει χωρίς μπρατσάκια. Το περασμένο μήνα, έγινε η νεότερη κολυμβήτρια που έλαβε μέρος στο φιλανθρωπική εκδήλωση του «British Heart Foundation», συγκεντρώνοντας περισσότερες από 1.000 λίρες, καθώς κάλυψε, συνολικά, 100 μέτρα κολύμβησης.

«Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτήν», δήλωσε η 27χρονη μητέρα της. Οι γιατροί είχαν ανακαλύψει έναν όγκο δίπλα στη καρδιά της, ο οποίος αν και καλοήθης, εμπόδιζε τη ροή του αίματός της.

Δυο ημέρες αργότερα, ο όγκος αφαιρέθηκε σε μια έκτακτη εγχείρηση οκτώ ορών, στο νοσοκομείο παίδων «Alder Hey» του Λίβερπουλ.

«Η ανάκαμψη της κόρης μου άρχισε στη πισίνα και η αγάπη της για το νερό ήταν αμέσως εμφανής. Όλα τα άλλα μωρά ούρλιαζαν, αλλά η Rosanna το απολάμβανε», δήλωσε καταληκτικά η μητέρα της.

Κέρδισε τη μάχη με το θάνατο κολυμπώντας

Κέρδισε τη μάχη με το θάνατο κολυμπώντας

Κέρδισε τη μάχη με το θάνατο κολυμπώντας

Πηγή: www.newsbeast.gr