Κέιτ Μος: Η κόρη της Λίλα ακολουθεί τα βήματά της – Πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Calvin Klein

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Το μήλο κάτω παό τη μηλιά θα πέσει.... Το εμβληματικό μοντέλο Κέιτ Μος έχιε γράψει ιστορία στις πασαρέλες. Η Λίλα Μος ακολουθεί τα βήματα της διάσημης μητέρας της στο μόντελινγκ, πρωταγωνιστώντας σε μια νέα καμπάνια του Calvin Klein. Το αξιοσημείωτο είναι ότι και η Κέιτ, είχε ξεκινήσει την καριέρα της με το ίδιο brand το 1992!

Η 19χρονη μοιράστηκε πλάνα από τη νέα της συνεργασία με τον σχεδιαστή μόδας, καθώς έδειξε τους κοιλιακούς της με ένα διάφανο πουκάμισο πάνω από ένα crop top, το οποίο είχε εκπληκτική ομοιότητα με μία από τις λήψεις της Κέιτ με τον σχεδιαστή, όπου φορούσε μόνο ένα μαύρο σουτιέν.

Η 48χρονη Κέιτ έγινε για πρώτη φορά μοντέλο για τον Calvin Klein πριν από 30 χρόνια, στο πλαίσιο μιας συμφωνίας που τη βοήθησε να γίνει γνωστή, με τις γυμνόστηθες λήψεις της με φαρδιά τζιν να γίνονται εξαιρετικά γνωστές.

Η εταιρεία από την πλευρά της σχολίασε για την πρέσβειρά της: «Έβγαλε τον καλύτερο εαυτό της», κάτω από την ανάρτηση της Λίλα.

Ο Calvin Klein μίλησε πρόσφατα για τους λόγους για τους οποίους επέλεξε την Κέιτ Μος για το εμβληματικό του άρωμα και αποκάλυψε ότι το έκανε λόγω της ξεχωριστής, φυσικής της σιλουέτας.