Κατρίνα Τσάνταλη: Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη και τις προσπάθειες τριών χρόνων

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

H Κατρίνα Τσάνταλη είναι από τις γυναίκες που ήθελαν πολύ να γίνουν μανούλες, αλλά ο δρόμος δεν ήταν εύκολος.

Η γνωστή συγγραφέας το πάλεψε επί τρία χρόνια  για να μείνει έγκυος και τελικά, πριν τρεις μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το θαύμα που έγινε και κάθε φορά που αντικρίζει το μωρό της, συγκινείται.


H Κατρίνα Τσάνταλη μίλησε για τη νέα της «άυπνη» καθημερινότητα με το αγοράκι της, στην εκπομπή «Fay’s Time», αλλά αποκάλυψε και τι μπαμπάς ειναι ο σύντροφός της, Ανδρέας Βούλγαρης (μέλος των Alcatrash).

«Είμαι σε άλλη φάση εντελώς. Είναι η ζωή πριν και η ζωή μετά. Εγώ ακόμα κλαίω, βλέπω το μωρό και κλαίω. Είναι υπέροχο. Το μωρό είναι τριών μηνών», είπε αρχικά η κληρονόμος της γνωστής οικογένειας οινοποιών, Κατερίνα Τσάνταλη.

Και συνέχισε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Ανδρέας είναι τόσο καλός μπαμπάς. Ασχολείται με τα πάντα με βοηθάει πάρα πολύ. Είμαστε στο συννεφάκι μας τώρα».

Όσον αφορά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της η Κατερίνα Τσάνταλη εξομολογήθηκε: «Ούτε στον εαυτό μου δεν έλεγα για την εγκυμοσύνη. Υπήρχε μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να πάνε όλα καλά. Φοβόμουν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί τρία χρόνια, δεν ήταν εύκολο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το θέμα του ύπνου, είναι ζόρικο αλλά θέλεις να κρατήσεις αυτές τις πρώτες εικόνες».

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Τσάνταλη σε εκ βαθέων συνέντευξή της, στην Ελεονώρα Μελέτη, είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και οδηγεί στην τύφλωση. Η ασθένεια που πάσχει και διαγνώσθηκε σε ηλικία μόλις 19 ετών, λέγεται μελαχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια. Η πάθηση αυτή, ευτυχώς έχει επηρεάσει μόνο το ένα της μάτι έτσι ώστε ισορροπεί η όρασή της και βλέπει κανονικά. Κάνει εξετάσεις το παρακολουθεί και θεωρεί ότι είναι τυχερή, καθώς αρχικά οι γιατροί της είχαν πει ότι έως τα 28 της χρόνια δεν θα είχε όραση.

Η ίδια είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων, αγαπάει τα ζώα και τα παιδιά και ταξίδεψε μέχρι την Αφρική για να βοηθήσει στο χτίσιμο σχολείων.