Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο - Δεύτερος μπέμπης, διπλή η χαρά!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

«Δεύτερος μπέμπης, διπλή η χαρά» για την Κατερίνα Στικούδη και τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη. Το ζευγάρι υποδέχθηκε χθες το μεσημέρι 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, της γιορτής των ερωτευμένων, το δεύτερο παιδί τους.

Η perfomer και τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι 3,700 γραμμάρια και σήμερα αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στο μωρό... και δεν είναι Βαλεντίνος! Και το όνομα αυτού... Νικόλας, από τον πατέρα της τραγουδίστριας.


Η Κατερίνα Στικούδη, που παραμένει στο μαιευτήριο, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, με τον νεογέννητο γιο της, τις οποίες συνόδευσε με μερικά πολύ τρυφερά λόγια.

«Δεύτερος μπέμπης, διπλή η χαρά!!! Νικόλα μου καλώς ήρθες!!! Νομίζω ότι μοιάζεις στο μπαμπάκα μου, που θα πάρεις και το όνομά του. Σου υπόσχομαι να σε προσέχω, να είμαι δίπλα σου σε όλα και θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να κάνω τον κόσμο αυτό που σε έφερα καλύτερο. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για τόσες γλυκές ευχές, σε όλο το προσωπικό και διοίκηση του νοσοκομείου και βέβαια στον γιατρό μας, τον κ. Γιάννη Φρουδαράκη και τη Λαμπρινή μας» έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Στικούδη.

Η τραγουδίστρια, ηθοποιός και παρουσιάστρια και ο DJ Rico, όπως είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Βαγγέλη Σερίφη, είναι ζευγάρι εδώ και 14 χρόνια από τα οποία τα τελευταία 6 είναι παντρεμένοι.

Η perfomer και ο Βαγγέλης Σερίφης έχουν έναν ακόμα γιο, τον Βύρωνα, που ήρθε στη ζωή τους πριν από περίπου δύο χρόνια (Οκτώβριο του 2021). Πλέον ο Βύρωνας έχει ένα αδερφό για να μεγαλώσουν και να παίζουν μαζί.