Κατερίνα Καραβάτου: Η συγκινητική, πρώτη, ανάρτηση για το θάνατο της μητέρας της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η απώλεια των γονιών είναι πάντα δύσκολη και σκληρή, όσο χρονών κι αν είναι. Η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία πριν από λίγες ημέρες «έχασε» τη μητέρα της, βιώνει στιγμές απέραντης θλίψης.

Μια εβδομάδα μετά και η Κατερίνα Καραβάτου αποχαιρετά τη μητέρα της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού  στο instagram. Με μια φωοτγραφία που θέλει να αφήσει στον τοίχο της, όωπς έκανε και με τον μπαμπά της, αλλά δυσκολεύται να βρει τα λόγια να την αποχαιρετήσει...


«Για να δούμε τι μπορώ να γράψω κάτω από μια φωτογραφία στα social media για τη μαμά μου? Αυτομάτως σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου. Γιατί πως αλλιώς θα συνεχίσω, ξέρω γω, ενώ έχει συμβεί αυτό που καθορίζει τα πάντα και να κάνω ένα άσχετο ποστ? Και πως μπόρεσα να το κάνω ας πούμε για τον μπαμπά μου? Σωστά. Μπα. Λάθος. Τώρα ξέρω καλύτερα. Οχι. Δεν ξέρω καλύτερα. Τώρα είμαι αλλιώς. Θα γράψω μόνο ότι σκεπτόμενη ποια φωτογραφία θα ήθελα να θυμάμαι από εκείνη, είναι η φωτογραφία που θα ήθελε να θυμάται η μαμά, τον μπαμπά μου. Από τη βάφτιση της Αέλιας. Μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε όλοι. Τα υπόλοιπα δικά σας και δικά μου», έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου.