Κατερίνα Καινούργιου: Ο λόγος που αποφάσισε να μη δώσει καμία συνέντευξη για την εγκυμοσύνης της
Δημοσιεύθηκε στις
Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει πλέον τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η χαρά της για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού μεγαλώνει καθημερινά. Στη σημερινή εκπομπή της Τετάρτης 10 Δεκεμβρίου, η παρουσιάστρια του Alpha υποδέχτηκε τις Rainbow Mermaids, οι οποίες την ρώτησαν πότε σκοπεύει να εμφανιστεί στο podcast τους στο YouTube.
Η ίδια αποκάλυψε τότε πως έχει πάρει μια ξεκάθαρη απόφαση, δεν θα παραχωρήσει καμία συνέντευξη μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκυμοσύνη της και να γεννήσει. Όπως εξήγησε, η καθημερινή της έκθεση στη δημοσιότητα είναι ήδη έντονη και φοβάται πως οποιαδήποτε δήλωση, ακόμη και αθώα, μπορεί να παρερμηνευτεί ή να σχολιαστεί αρνητικά, κάτι που δεν θέλει να την επηρεάσει σε αυτή την τόσο τρυφερή και ευαίσθητη περίοδο της ζωής της.
«Αυτή τη στιγμή έχω αποφασίσει, μέχρι να γεννήσω – ακόμη κι αν κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν – να μη δώσω καμία συνέντευξη. Γιατί με την καθημερινή έκθεση που έχω, ό,τι κι αν πω θα σχολιαστεί. Ίσως και αρνητικά. Και δεν θέλω κάτι να με στεναχωρήσει. Οπότε, μέχρι να γεννήσω… τίποτα. Σας υπόσχομαι ότι θα έρθω, αλλά πρώτα να γεννήσω και να είμαστε καλά», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.
Πρόσφατα, μιλώντας για την πορεία της εγκυμοσύνης της, αποκάλυψε ότι στην αρχή είχε πάρει αρκετά κιλά, κάτι που ανησύχησε τον γιατρό της, ειδικά επειδή λάμβανε υψηλή δόση προγεστερόνης – την οποία πλέον έχει διακόψει. «Τώρα έχω σταθεροποιηθεί. Στην αρχή πήρα πολλά κιλά και φοβήθηκα, δεν είναι καλό για τον τοκετό. Πλέον είμαι μια χαρά. Έχω αρχίσει να προσέχω περισσότερο, γιατί πρέπει να προσέχω για το μωρό», είχε αναφέρει.
Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τον οποίο έχουν ήδη υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, περιμένουν με ανυπομονησία να κρατήσουν στην αγκαλιά τους την κόρη τους και να ζήσουν την εμπειρία της γονεϊκότητας για πρώτη φορά.









