Κατερίνα Καινούργιου: «Μου ξύπνησε πάλι το μητρικό ένστικτο, συγκινήθηκα»

Δημοσιεύθηκε στις

Μια στιγμή που έζησε το πρωί της Παρασκευής 1/12 και τη συγκίνησε, μοιράστηκε η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η παρουσιάστρια είπε πως σήμερα ήταν μια από τις ήμερες που ξύπνησε ξανά το μητρικό της ένστικτο και αφορμή στάθηκε μια τρυφερή στιγμή που είδα ανάμεσα σε ένα παιδάκι με τη μαμά της, λίγη ώρα πριν μπει στο σχολικό του.


«Σήμερα που ξύπνησε πάλι το μητρικό ένστικτο νωρίς το πρωί. Σκεφτόμουν ότι αν κάνω δικό μου παιδί θέλω να το πηγαίνω εγώ στο σχολείο γιατί όπως κατέβαινε το πρωί, είδα ένα σχολικό που είναι πάντα εκεί τα πρωινά με τους γονείς και τα παιδιά. Εκεί λοιπόν, είναι ένα πολύ μικρό παιδάκι, περίπου 4 θα είναι και ήταν τόσο γλυκό.

Έκανε συνεχώς ερωτήσεις στη μαμά του, ήταν φανταστικό. Σκεφτόμουν πόσο ωραίο είναι οι μανούλες να προλαβαίνουν να πηγαίνουν αυτές τα παιδάκια τους στο σχολείο. Συγκινήθηκα σήμερα. Δεν ξέρω πως θα γίνει, αν θα έχω εκπομπή ή όχι, αλλά αν κάνω παιδί θέλω να το πηγαίνω εγώ στο σχολείο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.