Καραμίχος: Eίναι πολύ δύσκολο να έχεις παιδικό δωμάτιο, και να μην έχεις παιδί

Δημοσιεύθηκε στις

O Γιώργος Καραμίχος υποδέχθηκε  την Τζένη Θεωνά στο στούντιο της εκπομπής «Πες τη λέξη» και μίλησε για τα παιδιά του και τον σημαντικό ρόλο που παίζουν στη ζωή του.

Μίλησε και για τις παραβατικές συμπεριφορές συναδέλφων του και δεν μάσησε τα λόγια του.


«Ο εγωισμός είναι αποτέλεσμα φόβου, όλοι οι άνθρωποι είμαστε εγωιστές. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτή η άμυνα μπορεί να γίνει κτηνώδης και κακοποιητική για τους άλλους με όλους αυτούς τους ανθρώπους που περνάνε τις δίκες. Που κάποιοι δυστυχώς ενώ έχουν προβεί σε σωματική βία πέραν από την ψυχική βία είναι έξω. Δεν μπορεί να λες έχω παιδιά και επιτρέπεις σε ανθρώπους να είναι ελεύθεροι που έχουν επιζήμια συμπεριφορά για άλλα παιδιά. Σε μία κοινωνία δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτό» τόνισε.

Όταν ο ίδιος έμαθε ότι θα γίνει πατέρας χάρηκε, βέβαια είχε καταλάβει από πολύ νωρίς, από την πρώτη στιγμή της σύλληψης κιόλας… ότι σε 9 μήνες θα ερχόταν ο πελαργός. Έγινε πατέρας μόλις στα 24 χρόνια του.

«Η σύλληψη έγινε σε μία παραλία στη Νάξο, είδα κάποια σύμβολα, κάποια ζώα που ήρθαν και πέταξαν. Ήμουν 23 στο Εθνικό φοιτητής, είχα τελειώσει το Ιστορικό στην Κέρκυρα. Δεν είχα πάει ακόμα στρατό και τελείωσα μετά το Εθνικό».

«Ήρθαν δυσκολίες μετά, δεν ήμασταν μαζί, έπρεπε να επαναπροσδιορίσουμε τις δυναμικές. Όταν γύρισα από το στρατό ήθελα να έχω όσο το δυνατόν περισσότερη συμμετοχή»,

«Σε πολλά διαστήματα υπήρχαν αποστάσεις. Για πολλά διαστήματα δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις παιδικό δωμάτιο, να αλλάζεις σεντόνια κάθε εβδομάδα και να μην έχεις παιδί. Να περνάνε οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια, δεν είναι εύκολο, δεν μπορείς να χαρείς τίποτα στη ζωή σου».

«Η δύναμή μου ήταν η υπομονή μου και ήξερα το παιδί, ήξερα τη Ρεγγίνα, ήξερα ότι όλα θα πάνε καλά και τώρα όλα είναι υπέροχα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καραμίχος.

Επιπλέον, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να γίνει παππούς και τώρα καθώς θα ήταν κάτι που θα τον χαροποιούσε πολύ. Η αδελφή μου, που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη μου, είναι ήδη γιαγιά, κι αν της δεις δεν θα πιστέψεις ότι έχει καν παιδί.