Ιωάννα Τούνη για τη βάφτιση του γιου της: «Έκλαψα πάρα πολύ...»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έζησαν μια από τι πιο όμορφες μέρες της ζωής τους, καθώς βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους την περασμένη Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

Ήταν όμως και μέρα συγκίνησης, με την Ιωάννα Τούνη να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όπως η ίδια εξομολογήθηκε...


Ο «Νουνίτο» έγινε πια Πάρης και οι γονείς του δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ευτυχισμένοι. Δυστυχώς μετά το τέλος της βάφτισης, η γνωστή Influencer αποκάλυψε πως αρρώστησε ενώ με νέο Story στα social media ανέφερε πως την κόλλησε ο γιος της, Πάρης.

Παράλληλα, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως πέρασαν στη βάφτιση του γιου τους, τονίζοντας πως η συγκίνησή της ήταν τεράστια.

«Υπάρχει ένα μπούκωμα, είμαι άρρωστη. Χθες είχα 40αρια πυρετό, σήμερα είμαι περίπου στο 38. Κόλλησα από τον Πάρη… που κάποιος τον κόλλησε στη βάφτιση προφανώς. Περάσαμε πολύ ωραία. Καλά εγώ έκλαψα πάρα πολύ κατά τη διάρκεια του μυστηρίου. Όλα ήταν ονειρεμένα και υπέροχα. Ο Στέφανος έκανε τέλεια δουλειά στη διοργάνωση, όλα super. Ο Νικηφόρος τραγούδησε ήταν σοκ, το έζησα μπουζούκια. Ο Μπέμπης κοιμόταν, όλα μια χαρά» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.