Ιωάννα Παππά: Γιατί δεν έχει παντρευτεί με τον Κώστα Πάντο μετά τον ερχομό του γιου τους

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Πρεμιέρα έκανε η νέα εκπομπή Μπαμπά-δες στην ΕΡΤ1 με τον Τάσο Ιορδανίδη. Η Ιωάννα Παππά βρέθηκε μεταξύ των πρώτων καλεσμένων της νέας εκπομπής, μιλώντας για την μητρότητα και την σχέση της με τον Κώστα Πάντο.

Σχετικά με τον λόγο που έχουν παντρευτεί ακόμα με τον σύντροφό της, η Ιωάννα Παππά απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ του γάμου ο Κώστας και επειδή κι εγώ δεν ήμουν ποτέ πολύ σκληροπυρηνική σε αυτό το ζήτημα, δεν επέμεινα πολύ, αλλά δεν το αποκλείω να γίνει κάποια στιγμή», είπε η Ιωάννα Παππά.


Ενώ περιέγραψε τα σχέδια που έκαναν πρόσφατα με τον σύντροφό της: «Aυτές τις ημέρες που ήμασταν στις διακοπές, το είπαμε και λίγο χιουμοριστικά. Είπαμε πως θα ήταν ωραία να έρθουμε εδώ σε ένα εκκλησάκι που είχαμε και να είναι παράνυμφος ο γιος μας ο Αντώνης».

Για την καθημερινότητά της σχέσης της μετά τον ερχομό του παιδιού: «Όταν στη ζωή σου μπαίνει ένα παιδί, ορίζει πάρα πολύ τα πράγματα. Δεν γίνεται να μην αλλάξει η σχέση (του ζευγαριού) και αυτό αλλάζει διαρκώς. Δεν μπορείς να πεις ότι θα είστε έτσι συνέχεια γιατί θα συμβαίνει συνέχεια κάτι που θα το ανατρέπει αυτό», απάντησε η Ιωάννα Παππά καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες».

Γιατί στεναχωρήθηκα διπλά με το θάνατο της μητέρας μου

«Το παιδί έχει αδυναμία στον πατέρα μου. Έχουν ένα ισχυρό δέσιμο. Δεν συμβαίνει από την αρχή αλλά χτίζεται και είναι μια σχέση που αν γίνει είναι για πάντα.

Όλοι θυμόμαστε μια σχέση με τον παππού και τη γιαγιά και είναι διαφορετικό το δέσιμο. Εγώ είχα ισχυρό δέσιμο με τον παππού μου και τον έχασα νωρίς και το θυμάμαι σαν χθες.

Τη μητέρα μου την πρόλαβε δύο χρόνια, τη θυμάται και την αναφέρει και προσπαθώ να συντηρώ και εγώ τη μνήμη της. Στεναχωριέμαι για εκείνη γιατί ήθελα να τον δει να μεγαλώνει.

Τον πρώτο καιρό ήμουν πιο χοντροκομμένη, όχι με τους φίλους μου αλλά με συγγενείς και γνωστούς. Περνώντας ο καιρός ακούω τους πάντες ιδίως αν έχουν εμπειρία. Είναι χρήσιμο αυτό».