Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα φωτογραφία της χωρίς μάσκα - Οι followers της την αποθεώνουν!

Δημοσιεύθηκε στις

Πώς είναι η ζωή σου να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη; Να αλλάζει η εξωτερική σου εμφάνιση όχι από επιλογή, αλλά από μια τρομακτική επίθεση. για πόση δύναμη χρειάζεται να σηκωθείς, να ξανασταθείς στα πόδια σου και να κοιτάξεις τον κόσμο κατάματα! Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξέρει. Ξέρει και να προχωρά, αγέρωχη!. Με γενναιότητα, με υπομονή, με δύναμη ψυχής.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου παραχώρησε μια συνέντευξη – κατάθεση ψυχής στον Σταύρο Θεοδωράκη, η οποία θα προβληθεί απόψε στους «Πρωταγωνιστές».


Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία είδε τη ζωή της να αλλάζει εντελώς σε μια στιγμή, απρόκλητα, όταν πριν δύο χρόνια δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, δημοσίευσε σήμερα μια νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χωρίς να φοράει την προστατευτική μάσκα της.

"Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;", με ρώτησε ένας φίλος. Έχει και θα στο αποδείξω σε λίγες ώρες στους Πρωταγωνιστές.

Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα.

Αφού μάζεψε τα κομμάτια της - με την βοήθεια κυρίως γιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας - έκανε ξανά ντου στην ζωή.

Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: Πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να γνωρίσετε τις άγνωστες πλευρές της Ιωάννας" γράφει στο μήνυμα του ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Και τα μηνύματα συμπαράστασης κι αγάπης προς το πρόσωπο της ήταν αμέτρητα. Αλιεύσαμε μερικά από αυτά που αποθεώνουν την Ιωάννα.

  • Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες… τα είπες όλα μέσα σε δυό γραμμές 🤍
  • Είσαι Ψυχάρα .....και σ αγαπάμε όπως εισαι....μην σε νοιάζει τίποτα κοριτσάκι μου....απλά προχώρα η ζωή είναι μικρη❤️‼️‼️
  • Λίγοι άνθρωποι αποτελούν παράδειγμα ζωής ! Η Ιωάννα είναι ένας αυτούς ❤️!!

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δείχνει το πρόσωπό της για πρώτη φορά μετά την επίθεση με βιτριόλι