Ίνα Ταράντου και Αλέξανδρος Νικολαϊδης μιλούν για τα παιδιά τους στο «Μαμά-δες»

Δημοσιεύθηκε στις

Είστε μαμά-δες, μπαμπάδες μέλλοντες γονείς ή απλά ευαισθητοποιημένοι με τα παιδιά; Τότε τι καλύτερο από Σάββατο το απόγευμα από το να παρακολουθήσετε την ενδιαφέρουσα εκπομπή «Μαμά-δες» με την Ζωή Κρονάκη το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ2!

Η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια συζητά με ανθρώπους που εξειδικεύονται σε θέματα παιδιών, όπως παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι, γυναικολόγοι, διατροφολόγοι, αναπτυξιολόγοι, εκπαιδευτικοί, απαντούν στα δικά σας ερωτήματα και αφουγκράζονται τις ανάγκες σας. Κάθε εβδομάδα, η πολυθεματική εκπομπή επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί.


Αυτή την εβδομάδα,  μια μαμά δυο παιδιών που αντιμετωπίζει συμπτώματα Long Covid, τόσο εκείνη όσο και η κόρη της έρχεται στο Μαμά-δες και μιλάει για τα προβλήματα που άφησε και στις δυο.

Η δημοσιογράφος Ίνα Ταράντου μιλάει για την δυσκολία του να λείπει αρκετές μέρες κάθε μήνα από το σπίτι για δουλειά, αφήνοντας πίσω τα δυο παιδιά της.

Ίνα Ταράντου και Αλέξανδρος Νικολαϊδης μιλούν για τα παιδιά τους στο «Μαμά-δες»

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η σύζυγός του, δημοσιογράφος Δώρα Τσαμπάζη μιλούν στη Ζωή Κρονάκη για την οικογένεια τους.

Η Ζωή Κρονάκη και οι Μαμά - δες έρχονται και αυτό το Σάββατο 07/05 στις 17:00 στην ΕΡΤ 2.