Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο "Μαμά-δες": "Είμαι πιο πολύ φίλη, παρά μαμά"

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου συνάντησε τη Ζωή Κρονάκη στην εκπομπή "Μαμά-δες" και μιλά για τον ρόλο της ως μαμά ενήλικων πλέον παιδιών, για τα παιδικά τους χρόνια αλλά και για τα δικά της παιδικά χρόνια.

από τη Χρυσούλα Σπυράτου 


«Ο ρόλος της μαμάς έχει αλλάξει για εμένα τώρα, είμαι πιο πολύ φίλη, αλλά η μαμά είναι πάντα μαμά» καθώς τα παιδιά της είναι πια ενήλικα.
Μιλά πολύ ανοιχτά για τα πάντα μαζί με τους γιους της αλλά εξομολογείται πως όταν ο πρώτος της γιος είχε φύγει για σπουδές, τον είχε επισκεφτεί μέσα σε τρεις μήνες 7 φορές!

Μικρή ήταν πολύ καλή μαθήτρια, σημαιοφόρος. «Η μητέρα μου είχε απαιτήσεις αλλά ήταν ο άνθρωπος που και θα σε επιβραβεύσει» αναφέρει για τους γονείς της οι οποίοι ήταν πολύ υποστηρικτικοί.

«Προτεραιότητα πάντα ήταν τα παιδιά μου σε όλες τις φάσεις της ζωής μου. Ήταν η δική μου εσωτερική τοποθέτηση, δεν έκανα κάτι» αναφέρει, ενώ παράλληλα μιλά για την περίοδο που είχε μοιράσει τη ζωή της ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη λόγω δουλειάς, αλλά έκανε τα πάντα για να περνά χρόνο και με τα παιδιά της.
«Δεν ήθελα να κάνω καριέρα πατώντας στα παιδιά μου, αλλά στα πόδια μου» αναφέρει σε σχέση με την απόφασή της να κρατήσει την προσωπική της ζωή «προσωπική».

Στη συνέχεια μιλά για τη σχέση της με τον Θεό και για τη δύναμη που της έδωσε μετά τον θάνατο του πατέρα της, καθώς και για τα βιβλία που έχει γράψει.
Κλείνοντας, μιλά για την εκπομπή που είχε για χρόνια στην τηλεόραση, το «Πάμε πακέτο» και πιστεύει πως ο λόγος που έκανε επιτυχία ήταν γιατί «σε συνέδεε με την αλήθεια του συναισθήματος».