Η Βάσω Καβαλιεράτου αποκαλύπτει τι μπαμπάς είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η ηθοποιός Βάσω Καβαλλιεράτου συνάντησε την Τζένη Θεωνά και μίλησε για τη 10χρονη κόρη της, Ιόλη, τα 12 χρόνια στο πλευρό του συζύγου της Φοίβου Δεληβοριά, αλλά και τις ιδιαιτερότητες που έχει η σχέση με έναν καλλιτέχνη.

Όταν ο Φοίβος γράφει ένα τραγούδι, είναι σαν να κυοφορεί ένα παιδί

Η σχέση με καλλιτέχνη δεν είναι εύκολη, παραδέχθηκε η Βάσω. «Οι άνθρωποι είναι κούκου. Όταν ο Φοίβος γράφει ένα τραγούδι, είναι σαν να κυοφορεί ένα παιδί, με όλη τη διαδικασία που έχει αυτό. Δε είναι εύκολο. Και δεν μπορεί ο καθένας να το κάνει αυτό. Φυσικά έχω ζοριστεί. Τον πρώτο καιρό δεν το πίστευα, έπαιρνα τις φίλες μου και έλεγα... είμαι τώρα εδώ, δεν θα βγούμε τώρα, πρέπει να γράψει, και δεν βγήκαμε και χθες και δεν θα βγούμε κι αύριο... Επειδή τον αγαπάω αυτόν τον άνθρωπο πολύ και με αγαπάει και το ξέρω έχουμε βρει τους ρυθμούς μας. Με αγαπάει και με στηρίζει πολύ ο Φοίβος».


Το  αστείο με το σπίτι

«Ψάχναμε σπίτι όταν αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί και μου είπε “Βάσω, εγώ δουλεύω πολλές ώρες στο σπίτι χρειάζομαι τον χώρο μου και για να μείνουμε μαζί χρειάζομαι και ένα έξτρα δωμάτιο για να γίνει το στούντιο. Βρήκα ένα σπίτι στο Χαλάνδρι, στην Κηφισιά, πού ήταν… και μου λέει “ναι, ναι θα πάμε οπωσδήποτε να το δούμε”».

«Φτάνουμε συναντάμε τη μεσίτρια – η οποία αναγνωρίζει τον Φοίβο – και αρχίζει πάρα πολύ χαρούμενη να μας λέει “το σπίτι είναι καταπληκτικό”. Μπαίνει μέσα, μπαίνω εγώ και ο Φοίβος από πίσω κάνει δύο βήματα κοιτάει και κάνει “Εδώ μέσα ούτε μισό στίχο δεν θα γράψω” και κάνει μεταβολή και φεύγει» αφηγήθηκε η Βάσω Καβαλιεράτου με την Τζένη Θεωνά να ξεσπά σε γέλια.

Ο Φοίβος είναι φανταστικός μπαμπάς

Στη συνέχεια μας έδωσε μία ιδέα από το πώς είναι σαν μπαμπάς ο Φοίβος Δεληβοριάς μιλώντας για τη σχέση που έχει με την κόρη τους.

«Είμαστε λίγο καιρό μαζί όταν ήρθε η Ιόλη. Εκείνος διάλεξε και το όνομα. Εγώ ήθελα πάντα να γίνω μαμά. Θα έκανα και μόνη μου ένα παιδί. Τα λέμε τώρα εκ του ασφαλούς, αλλά έτσι όπως νιώθω, θα το έκανα. Δεν αποκλείω να κάνω και δεύτερο παιδί. Ό,τι έρθει. Ο Φοίβος είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο κλασικός μπαμπάς. Οι μπαμπάδες με τα παιδιά κάνουν πράγματα που δεν κάνουν με τις μαμάδες. Δηλαδή εγώ τραβάω το πρακτικό πιο πολύ λούκι. Οι μπαμπάδες παιχνίδια... Είναι πάρα πολύ καλός μαζί της. Πάνε σινεμά, βλέπουν ταινίες. Τη διαβάζει με πολύ ευφάνταστο τρόπο. Οπότε καταλαβαίνεις έχουμε κι αυτό το ντιμπέιτ. "Μαμά έχω ιστορία, ο μπαμπάς πότε έρχεται; Βαριέμαι μαζί σου, με τον μπαμπά περνάμε τέλεια"».