Η συγκλονιστική ιστορία του Μιχάλη Δαρδανελιώτη που μεγαλώνει μόνος του τα 4 παιδιά του!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης είναι ένας πατέρας πρότυπο. Έχασε το 2018 τη σύζυγό του και έκτοτε μεγαλώνει μόνος του  τα τέσσερα παιδιά του. Σε ένα πολύ δυνατό True Story αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η οικογένεια, ενώ μίλησε και για τον σύλλογο Αλυσίδα Ελπίδας, που έφτιαξε με σκοπό να βοηθήσει άτομα με καρκίνο.

Τον Νοέμβριο του 2015 διαγνώστηκε η σύζυγος μου με καρκίνο και δημιούργησα το σύλλογο γιατί διαπίστωσα ότι ίσως έχουμε ένα πρόβλημα ψυχολογικής υποστήριξης. Κι αυτό είναι η δράση που κάνουμε προσφέρουμε ψυχολογική στήριξη στους ασθενείς, στο περιβάλλον τους και στους φροντιστές τους.

"Η ανάγκη προέκυψε από το ότι δεν είχα έναν άνθρωπο να του πω να μου κατεβάσει τα σκουπίδια. Δεν είχα έναν άνθρωπο να του πω το πιο απλό που μπορεί να σου συμβαίνει. Κι αυτό είναι που κάνουμε εμείς".

Η σύζυγος του είχε δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της και όταν γνώρισε τον Μιχάλη, ο ίδιος τα υιοθέτησε. Στην πορεία έκαναν άλλα δύο παιδιά.

Όταν ασθένησε η σύζυγος του, η Χαρά, το ανακοίνωσαν στα παιδιά "Είπαμε ότι η μαμά είναι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και προσπαθούμε να την αντιμετωπίσουμε. Πήρα πολλή δύναμη και κουράγιο κι έκανα ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου".

Περιέγραψε και πως ένιωσε όταν "έφυγε" η σύζυγος του. "Πάω μπαίνω κάτω από μια κουβέρτα στην κρεβατοκάμαρα. Ήμουν εννέα ημέρες έτσι. Ήταν στο σπίτι συγγενείς, τα αδέλφια μας και φρόντιζαν τα παιδιά. Ξαφνικά σηκώνομαι κάνω ένα μπάνιο τους ευχαριστώ για τη βοήθεια και τους έστειλα σπίτι τους. Το σπίτι μας είναι ανοικτό κι όλοι αντιλαμβανόμαστε τι έγινε και δεν έγινε και συνεχίζουμε".