Η Νάντια Μπουλέ μόλις ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος! Η φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Νάντια Μπουλέ περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ. Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε η ίδια με μια όμορφη φωτογραφία, που δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Το ζευγάρι είναι μαζί πέντε χρόνια και ως φαίνεται, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, μεγαλώνοντας την οικογένεια του!

από την Μαργαρίτα Αργυροπούλου

Η γνωστή performer και παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό και έγραψε ένα μήνυμα, που φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει...

“Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού” έγραψε χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ.

H ηθοποιός της αγαπημένης σειράς "Αγγελική" περίμενε να περάσουν οι πρώτοι "επικίνδυνοι" μήνες, για να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της. Πλέον βρίσκεται στον πέμπτο μήνα και αισθάνθηκε έτοιμη να μοιραστεί το ευχάριστο γεγονός.

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.