Η Melania Trump αποχαιρέτησε τους Αμερικανούς ως Πρώτη Κυρία - Κι έστειλε μήνυμα κατά της βίας (video)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

O Donald Trump, ήταν ένας αμφιλεγόμενος πρόεδρος, που πολλές φορές με ενέργειες του ή λόγια του δίχασε ή έφερε αμηχανία σε όλο τον πλανήτη, η Melania όμως στάθηκε πάντα στο ύψος των περιστάσεων. Τελευταίο παράδειγμα η καταδίκη της στα βίαια γεγονότα που σημειώθηκαν στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου. Πάντως μια νέα δημοσκόπηση δείχνει ότι φεύγει με χαμηλότερη βαθμολογία αποδοχής από τους Αμερικανούς σε σχέση με τις τρεις προηγούμενες Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αργυροπούλου


Με ένα σχεδόν επτάλεπτο βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο twitter, η Melania Trump αποχαιρέτησε τον αμερικανικό λαό ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Και έστειλε ηχηρά μηνύματα  κατά της βίας, καθώς καταδίκασε τα επεισόδια στο Καπιτώλιο, διαχωρίζοντας τη θέση της από τον σύζυγό της.

“Ήταν η μεγαλύτερη τιμή για μένα να είμαι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Με ενέπνευσαν εξαιρετικοί Αμερικανοί από όλη τη χώρα. Με την καλοσύνη και το θάρρος τους. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν αξέχαστα” είπε αρχικά.

Κατά τη διάρκεια του μηνύματος κάνει μια μικρή αναφορά στον κορονοϊό, λέγοντας ότι θρηνεί για τις ζωές που χάθηκαν, ενώ ευχαρίστησε επίσης όλους τους επαγγελματίες υγείας και πολλούς άλλους που εργάζονται για να σώσουν ζωές. «Κάθε ζωή είναι πολύτιμη και ζητώ από όλους τους Αμερικανούς να είναι προσεκτικοί και με κοινή λογική να προστατεύσουν τον κόσμο, καθώς εκατομμύρια εμβόλια αρχίζουν να διανέμονται», είπε.

Σε άλλο σημείο δηλώνει ότι καταδικάζει τη βία, ως έμμεση αναφορά στα γεγονότα στο Καπιτώλιο: “Να παθιάζεστε με ό,τι κάνετε αλλά πάντα να θυμάστε: Η βία δεν είναι ποτέ η απάντηση και ποτέ δεν είναι δικαιολογημένη” είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας μια μικρά παύση για να δώσει έμφαση.

Κλείνοντας το μήνυμά της, η απερχόμενη Πρώτη Κυρία σημείωσε: «Μαζί σαν μια εθνική οικογένεια μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε το φως της ελπίδας για τις μελλοντικές γενιές» και συνέχισε: «Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου για το προνόμιο να σας υπηρετήσω ως Πρώτη Κυρία. Θα είστε στην καρδιά μου για πάντα, ευχαριστώ».

tags:

tags: