Η μαύρη εικόνα της Γιάννας Τερζή: Στην ταράτσα η φίλη μου με τα παιδιά της για να μην πνιγούν

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Γιάννα Τερζή, με αφορμή τις δύσκολες στιγμές που βιώνει τις τελευταίες ημέρες η χώρα μας από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, προχώρησε σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram.

H τραγουδίστρια ανέβασε μια μαύρη εικόνα, ανάλογη με τα συναισθήματα που βιώνει, κι αποκάλυψε ότι παιδική της φίλη έτρεξε με τα παιδιά της στην ταράτσα του σπιτιού της στον Βόλο για να μην πνιγούν…


Η ανάρτηση της Γιάννας Τερζή

«Σήμερα αισθάνομαι απέραντη θλίψη. Για τον κόσμο γύρω μου. Για την παιδική μου φίλη, αδερφή μου, Ιωάννα στο Βόλο που είδε το ποτάμι να έρχεται κατά πάνω της και έτρεξε με τα δυο παιδιά της στην ταράτσα του σπιτιού της για να μη πνιγούν…

Που είδε το σπίτι της να καταστρέφεται.. Για τον Αντώνη από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, που έτρεξε να μπει στο πλοίο στον Πειραιά και τον έσπρωξαν στη θάλασσα και μας ανάγκασαν να παρακολουθήσουμε μια εν ψυχρώ δολοφονία..

Που τον είδαμε μπροστά στα μάτια μας να πνίγεται, γιατί ήταν πιο σημαντικό να τραβηχτεί το βίντεο απ’ το να τον σώσουν.. Για τις 600 ψυχές που χάθηκαν στην Πύλο και που ποτέ δε θα μάθουμε τα ονόματά τους.. γιατί οι ζωές τους δεν είχαν αξία. Για τους ανθρώπους που καλούν σε βοήθεια στις πυρκαγιές και στις πλημμύρες αλλά δεν τους ακούει κανένας..

Γι’ αυτούς που δεν πρόλαβαν καν να ζητήσουν βοήθεια.. Για τη γη, που μας λέει με τόσους διαφορετικούς τρόπους οτι πονάει, αλλά συνεχίζουμε να την πληγώνουμε και να την αμφισβητούμε καθημερινά. Για την καμένη γη.. τα δέντρα που μας προσφέρουν οξυγόνο, δροσιά, ζωή κι εμείς.. θάνατο. Για τα ζώα που καίμε ζωντανά μέσα στο σπίτι τους και δε θρηνούμε τις απώλειες γιατί δεν είναι ανθρώπινες..

Για τα ζώα.. που τους καίμε το σπίτι και μετά θυμώνουμε όταν πλησιάζουν το δικό μας ενώ πεινάνε και δεν έχουν πού να πάνε..  Για τα ζώα που σώζουμε μόνο και μόνο για να τα θανατώσουμε. Για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και κλέβουν συνεχώς κομμάτια από την ουσία μας… την αγάπη.

Δεν αισθάνομαι μόνο σήμερα θλίψη.

Απλά σήμερα μαζεύτηκαν πολλά.

Καλό ταξίδι Αντώνη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yianna Terzi (@yiannaterzi)