Η κοιλιά της έχει φουσκώσει πια τόσο πολύ, αλλά ακόμη δεν παραδέχεται την εγκυμοσύνη της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η κοιλιά της έχει φουσκώσει πια τόσο πολύ, αλλά ακόμη δεν παραδέχεται την εγκυμοσύνη τηςΤι κι αν η ίδια δε θέλει να το παραδεχτεί; Η φουσκωμένη κοιλίτσα της μαρτυρά ότι περιμένει το τρίτο της παιδί η διάσημη τραγουδίστρια Gwen Stefani που αν κρίνουμε από την κοιλιά της σε πολύ λίγο καιρό θα γίνει μαμά για τρίτη φορά.

Η 43χρονη τραγουδίστρια των No Doubt και ο σύζυγός της Gavin Rossdale, για κάποιο λόγο δεν έχουν παραδεχτεί την εγκυμοσύνη της star, ενώ τα σημάδια της είναι εμφανή, καθώς η κοιλιά η Gwen Stefani φαίνεται να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.


Η ίδια δεν έχει κάνει δηλώσεις και κρατάει σιωπηλή στάση για την εγκυμοσύνη της. Παρόλα αυτά δεν αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και είναι άνετη απέναντι στα φλας των παπαράτσι που δε σταματούν να την κυνηγούν έστω και για ένα καρέ.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια με το σύζυγο της έχουν αποκτήσει ήδη δυο παιδιά, τον 7χρονο Kingston και τον 5χρονο Zuma.

Φήμες του στενού φιλικού της περιβάλλοντος μαρτυρούν πως η τραγουδίστρια θα επιθυμούσε το τρίτο της παιδί να είναι κοριτσάκι αφού ήδη έχει δυο γιους.
Η μοναδική μαρτυρία που υπάρχει είναι μια δήλωση της συνεργάτιδα της Eve, που σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Νέα Υόρκη, αποκάλυψε πως η Gwen Stefani θα γίνει μαμά για τρίτη φορά.
Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά την έξοδο της από γνωστό μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Los Angeles με total black look και μπότες που έφταναν λίγο πιο κάτω από το γόνατο της. Ενώ μας έχει συνηθίσει στο boyfriend look με φαρδιά τζιν παντελόνια t shirt και ψηλοτάκουνα εδώ τη βλέπουμε με μαύρο εφαρμοστό φόρεμα, οπάκ καλσόν και μακρύ ημίπαλτο.
Η κοιλίτσα της είναι εμφανώς φουσκωμένη και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η celebrity θα γίνει μανούλα για τρίτη φορά. Το φύλο του παιδιού παραμένει άγνωστο αλλά σε λίγο καιρό θα ξέρουμε.

Η κοιλιά της έχει φουσκώσει πια τόσο πολύ, αλλά ακόμη δεν παραδέχεται την εγκυμοσύνη της  Η κοιλιά της έχει φουσκώσει πια τόσο πολύ, αλλά ακόμη δεν παραδέχεται την εγκυμοσύνη της