Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη εξηγεί γιατί δεν έγινε μητέρα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Δεν είναι όλοι για όλα και ειδικά η αποφαση για τη μητρότητα είναι πολύ σημαντική και θα πρέπει να ειναι συνειδητή, μετά απο πολύ σκέψη. Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη μίλησε για τον λόγο που επέλεξε να μην κάνει παιδιά και για το κίνημα του MeToo στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στη «Super Κατερίνα» την Πέμπτη 13 Ιουνίου.


Για το γεγονός ότι επέλεξε να μη γίνει μητέρα, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ανέφερε: «Από επιλογή δεν έγινα μητέρα. Καθαρά για υπαρξιακούς λόγους. Ως καλλιτέχνις κι ως άνθρωπος δεν μπορώ να μένω ασυγκίνητη σε οτιδήποτε αφορά σε κακοποίηση παιδιού, νέων κοριτσιών και γυναικών. Είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, το οποίο μας αγγίζει όλους μας σαν κοινωνία».

Σχετικά με το MeToo και το κατά πόσο έχει φέρει αλλαγές στον χώρο του θεάματος, η γνωστή ηθοποιός απάντησε: «Οτιδήποτε βγαίνει με τόλμη μπροστά για να κάνει καταγγελίες και να κόψει τη φόρα των κακοποιητών, φυσικά και κάνει καλό. Έγινε μία τεράστια συζήτηση, αλλά το θέμα είναι να μη μένει το πράγμα μόνο στον χώρο του θεάτρου και της τέχνης, αλλά αυτό να περάσει σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους».