Η Ιωάννα Τούνη λέει μεγάλες αλήθειες: Κανένα σώμα δεν είναι τέλειο μετά τον τοκετό!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Επτά ημέρες μετά τον τοκετό, και τον ερχομό του γιου τους, Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισαν να ταξιδέψουν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και στο δεύτερο σπίτι τους, καθώς ο μπαμπάς έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στην πρωτεύουσα.

Και δεν ήθελε να αφήσει μόνους την Ιωάννα και το νεογέννητο «Γυρίσαμε Αθήνα και σιγά σιγά αλλάζει το σπίτι!» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.


Η Ιωάννα είναι ακόμα ταλαιπωρημένη, καθώς είχε έναν πολύωρο τοκετό, όμως τελικά δεν κατάφερε να γεννήσει φυσιολογικά και προχώρησε σε καισαρική τομή

«Ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά, προσπαθήσαμε πάνω από 20 ώρες… αλλά δεν τα κατάφερα, λόγω της θέσης του μωρού. Περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική έπειτα γιατί ανέβασα πολύ πυρετό και άρχισαν να είναι ανησυχητικοί οι παλμοί του μωρού», είπε η influencer.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ακόμα πονά πολύ, σε βίντεο, στο οποίο μίλησε (κι έδειξε) για το σώμα της. Και είπε αλήθειες, δεν προσπάθησε ένα δείξει ότι έχασε αμέσως όλα τα κιλά και ότι επανήλθε το σώμα της τόσο γρήγορα...

«Θα σας πουν ότι με το που γεννήσεις, μαγικά χάνεις όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και το σώμα σου γίνεται όπως πριν. Όχι δε γίνεται. Προφανώς και έχω χάσει κάποια κιλά, έχουνε φύγει και τα υγρά, αλλά η κοιλιά μου παραμένει αυτή. Οπότε μην ανησυχείτε κορίτσια, θέλει χρόνο, προσπάθεια και διατροφή για να χάσεις τα κιλά σου και να μπορέσεις να επανέλθεις. Προς το παρόν δεν έχω κάνει ραγάδες. Πρόσεχα και έβαζα και κρεμούλες. Η γραμμή της κοιλιάς παραμένει ακόμα. Πιο χαμηλά έχω την τομή από την καισαρική που με πονάει πολύ» ακούγεται να λέει η Ιωάννα Τούνη.