Η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι μία τρελογιαγιά που δεν της αρέσει ο όρος «πεθερά»

Δημοσιεύθηκε στις

Σε μια σπάνια συνέντευξη προχώρησε η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη και ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, καλεσμένη στην εκπομπή. Αυτός και ο Άλλος της ΕΡΤ ,αναφέρθηκε και στις εγγονές της τις οποίες εξομολογήθηκε ότι λατρεύει. «Είμαι λίγο τρελογιαγιά. Κάνουμε δικές μας ιστορίες, μιλάμε…Δημιουργούμε με κουβέρτες σπίτια, σκηνές, μιλάμε, ντύνονται...». Τόνισε, μάλιστα, ότι «δεν μου αρέσει ο όρος πεθερά. Με ενδιαφέρει να είναι τα παιδιά μου ευτυχισμένα. Στηρίζω πιο πολύ τους συντρόφους των παιδιών μου. Η πιο ωραία στιγμή της μέρας είναι όταν μπορέσω να μιλήσω με τον ένα μετά με τον άλλον. Αν κάτι μου αρέσει στην τεχνολογία είναι πώς ενώνει την οικογένεια».


Η αντίδραση της κόρης της όταν γνώρισε τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο

Η Πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων της Ελληνικής Πολιτείας αποκάλυψε μιλάει για την πρώτη αντίδραση της πρωτότοκης κόρης της, Καρολίνας, όταν γνώρισε τον μετέπειτα πατριό της. και τη χιουμοριστική ατάκα που της είπε.

«Του είχα πει τον προβληματισμό μου για την κόρη μου Καρολίνα και τον χωρισμό μου και μου είχε πει ότι θα έχει την κόρη μου σαν δική του…. Βέβαια είχα άγχος αλλά ο Θόδωρος είναι ένας καλός πατέρας… Μεγάλωσε την Καρολίνα σαν πραγματική του κόρη και μετά ήρθαν και οι γιοι μας στη ζωή που είχαν την Καρολίνα σαν βασίλισσα».

Μιλώντας, για τη μαγειρική η Γιάννα Αγγελοπούλου είπε: «Έχω μάθει να μαγειρεύω τα πάντα. Έμαθα και μερικές συνταγές για να εντυπωσιάσω τα παιδιά μου. Όπως να βάζω φωτιά στα ζουμιά του φιλέτου. Βέβαια κινδυνεύσαμε να βάλουμε φωτιά στον κοιτώνα των παιδιών».

Το πρόβλημα υγείας

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Υπήρχε κίνδυνος και για τη ζωή μου»
Η ίδια μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, όταν από «Iron Lady» αισθάνθηκε «απλώς Γιάννα». «Πρέπει να έχεις το θάρρος να το αντιμετωπίσεις. Για να λέγομαι ακόμα Γιάννα Αγγελοπούλου σημαίνει ότι το ξεπεράσαμε το πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Τα δυσάρεστα σε δυναμώνουν. Το σοκ που έπαθα όταν μου είπαν “έχεις αυτό, να το προλάβουμε”, ήταν οι πρώτες διακοπές που έκανα με τα παιδιά μου Χριστούγεννα. Πήγα να κάνω εξετάσεις και ο γιατρός φοβήθηκε. Είπε στον Θόδωρο “το αίμα της είναι σαν νερό και δεν την αναλαμβάνω”. Ναι, υπήρχε κίνδυνος και για τη ζωή μου. Ο Θόδωρος είχε στεναχωρηθεί, έχει κι αυτός ένα πρόβλημα και ήταν στην Αθήνα. Ήμουν ακόμα στο νοσοκομείο και τηλεφωνούσα στα παιδιά. Η Καρολίνα που αισθανόταν η γυναίκα της οικογένειας και μου έλεγε “μαμά αναπνέει καλά”. Όταν έκανα αργότερα την εγχείρηση στην σπονδυλική μου στήλη, μού είπαν κάποια πράγματα θα τα ξεχάσεις, όπως τη γιόγκα. Ένα πράγμα δεν θα πω, μην δουλέψετε για να μην πάθετε τίποτα».