Η Ευγενία Δημητροπούλου μιλά για τις δυσκολίες της υιοθεσίας

Δημοσιεύθηκε στις

Η Ευγενία Δημητροπούλου πέρασε ένα διαφορετικό καλοκαίρι, αφού ήταν το πρώτο ως μαμά. Πλέον δεν ήταν ανέμελη σε κάποια παραλία, αλλά έπαιζε με κουβαδάκια και κυνηγούσε ένα δίχρονο παιδί, την Εύα της. Ωστόσο αυτό τη γέμισε ευτυχία και χαρά.

Μιλώντας στο "Πρωινό μας"  για το πρώτο καλοκαίρι της με την μικρή, είπε: "Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που ήμασταν μαζί με την μικρούλα μας. Ήταν πολύ ωραία, πολύ διαφορετικά. Ξεχνάς ότι μπορείς να κάθεσαι κάπου και να βουτάς στη θάλασσα όποτε θες. Τρέχεις γύρω από ένα 2χρονο παιδί. Είναι πολύ ωραία. Το θέλαμε πάρα πολύ και ήμασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό"


Η Ευγενία παραδέχεται ότι η υιοθεσία και η απόκτηση του παιδιού την άλλαξε. "Αλλάζουν όλες οι προτεραιότητες, απλώς επειδή ήταν κάτι που το παλέψαμε πάρα πολύ προκειμένου να γίνει και περάσαμε πολλές δυσκολίες και ήταν ένας δρόμος όχι τόσο εύκολος, είμαστε πολύ χαρούμενοι για όλο αυτό".

Η Ευγενία Δημητροπούλου τόνισε πως η διαδικασία της υιοθεσίας είναι πολύ ιδιαίτερη και επιθυμεί για όλους όσοι το θέλουν πολύ να τα καταφέρουν.

Κλείνοντας μίλησε για τις δυσκολίες που υπάρχουν στην υιοθεσία και τον πρώτο καιρό με την μικρή. "Ένιωσα άγχος όταν ξαφνικά έγινα μαμά και έπρεπε να φροντίσω ένα πλασματάκι. Είναι ένα παιδάκι που έχει μια προσωπικότητα και μια ηλικία. Έχω χάσει το κομμάτι της βρεφικής ηλικίας του” είπε χαρακτηριστικά.