Η Ευγενία Δημητροπούλου έγινε μητέρα – Υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Μια ευχάριστη έκπληξη μας επεφύλαξε η Ευγενία Δημητροπούλου. Η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε πως μόλις έγινε μητέρα. Η νεόνυμφη Ευγενία με τον σύζυγό της, νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη, που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας μόλις τον Σεπτέμβρη, πήραν μια σπουδαία απόφαση. Υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε κι έγιναν γονείς αγκαλιάς!

Και τον όνομα αυτής Εύα! Η Ευγενία Δημητροπούλου δημοσίευσε το μεσημέρι του Σαββάτου την πρώτη της φωτογραφία με την κόρη της και τα μάτια της έλαμπαν από ευτυχία. Η ηθοποιός βρίσκεται στην Σιένα Λεόνε και κρατά στην αγκαλιά την κόρη της.

«Παναγία μου σε ευχαριστώ! Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!» έγραψε η αγαπημένη ηθοποιός.

Οι ακόλουθοι της έσπευσαν να της ευχηθούν, ανάμεσά τους και οι διάσημοι φίλοι και συνάλδεφοί της. Η Σμαράγδα Καρύδη της έγραψε: Αγάπη μου όμορφη τι ωραία Τι συγκινητικό! Να σας ζήσει να είστε ευτυχισμένοι με το πλάσμα σας το καλό. Είσαι υπέροχη!

Στο ίδιο... μήκος και η Νάντια Μπουλέ, που κι αυτή το καλοκαίρι έγινε μητέρα για πρώτη φορά: Αχ, τι φανταστικά νέα Ευγενία! Να σας ζήσει και να την χαίρεστε όσο τίποτα αλλο!

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Ελισαβετ Μουτάφη της έστειλαν την αγάπη τους με καρδούλες.

Όταν η Ευγενία μιλούσε για την υιοθεσία

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» η Ευγενία Δημητροπούλου είχε μιλήσει για την επιθυμία της να γίνει μητέρα και το ενδεχόμενο υιοθεσίας: «Θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά» και συμπλήρωσε «Η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη μου επιλογή, για μένα δεν υπάρχει διαφορά στο γεννάω εάν παιδιά ή υιοθετώ ένα παιδί».