Η Εριέττα Κούρκουλου κάνει την πιο γλυκιά υπενθύμιση στις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έχει αποφασίσει να σταθεί στο πλευρό όσων γυναικών παλεύουν να γίνουν μητέρες. Επειδή και η ίδια βίωσε την ίδια αγωνία, τις ίδιες απογοητεύσεις, την στενοχώρια, ξέρει από πρώτο χέρι, τι είναι να ποθείς με όλο σου το είναι να αποκτήσεις ένα παιδί και να μην έρχεται...

Η Εριέττα Κούρκουλου δεν το έβαλε κάτω, αγωνίστηκε και το όνειρο της πραγματοποιήθηκε!  Τους τελευταίους μήνες κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της Νίκο και βιώνει την απόλυτη ευτυχία.


Η νεαρή επιχειρηματίας δεν έκρυψε ποτέ τον αγώνα που έκανε για να καταφέρει να γίνει μαμά. Και θέλησε ένα ενθαρρύνει κι άλλες γυναίκες. Μέσα από μια νέα της ανάρτησή στο Instagram, μοιράζεται κάποιες σκηνές από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και κάνει μια γλυκιά υπενθύμιση.

"Γλυκιά υπενθύμιση σε εσένα που ακόμα δεν έχεις καταφέρει να κρατήσεις το μωρό σου αγκαλιά: Είσαι ήδη μανούλα και το παιδάκι που προορίζεται ειδικά και μόνο για εσένα θα έρθει και με ένα του χαμόγελο θα σβήσει όλα τα προηγούμενα” έγραψε στο συνοδευτικό μήνυμα.