Η Δούκισσα Νομικού αγκαλιά με την κόρη της στο κρεβάτι – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η ώρα πριν τον ύπνο είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για τα παιδιά τους γονείς. Είναι οι τελευταίες αγκαλιές, τα τελευταία φιλιά και οι τελευταίες λέξεις αγάπης και στοργής εκατέρωνθεν. Τα μικρά νιώθουν ζεστασιά και ασφάλεια χωμένα στις... φτερούγες των γονιών τους.

Η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε απόψε μια τέτοια, ιδιαίτερη στιγμή με τους ακόλουθους της στον λογαριασμό της στο instagram.  Ανέβασε μια φωτογραφία σφιχταγκαλιασμένη με την κόρη της Αναστασία στο κρεβάτι της, λίγο πριν η μικρούλα αφεθεί στην... αγκαλιά του Μορφέα, κι εξέφρασε την απέραντη ευτυχία και συγκίνηση που νιώθει. Ως μητέρα... Η κόρη της τής έφερε στο νου δικές της παιδικές αναμνήσεις, όταν η ίδια έδινε την τελευταία αγκαλιά στην μητέρα της, πριν κοιμηθεί.


«Μια φωτογραφία χιλιάδες συναισθήματα. Η σφιχτή αγκαλιά μας με την Αναστασία με συγκινεί. Στo βλέμμα της βλέπω εμένα μικρή να κοιτάζω τη μητέρα μου και η Αναστασία στα μάτια μου βλέπει τη δίκη της super ηρωίδα.! Τουλάχιστον έτσι μου λέει», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη κι έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι τον τετράχρονο Σάββα και τη μικρή Αναστασία.

Αν και πολύ ενεργή στα social media, αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες που να φαίνονται τα πρόσωπα΄για των παιδιών της. όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξη της: "Όταν τα παιδιά μου ενηλικιωθούν, θα μπορούν να αποφασίσουν από μόνα τους αν θέλουν να εκτεθούν στη δημοσιότητα ή όχι. Μέχρι τότε είναι χρέος μας να τα προστατεύουμε".