Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια μαμά σε απόγνωση – Το χιουμοριστικό βίντεο!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ανακαινίζουν πλήρως το σπίτι τους στην Αθήνα Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης και έως ότου ετοιμαστεί, μετακόμισαν με τις κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα στην Αντίπαρο.

Το σπίτι στην πρωτεύουσα, είναι γιαπί. όπως έχουμε δει σε βίντεο στους λογαριασμούς τους στα  Social media, αφού γκρέμισαν μέχρι και τοίχους, οπότε δεν μπορούσαν να ζήσουν εκεί με τις μικρές, κι έπρεπε για να ένα διάστημα να αλλάξουν κατοικία. Το καλοκαίρι κοντοζυγώνει και το ζευγάρι επέλεξε την Αντίπαρο.


Ο μπαμπάς Σάκης  Τανιμανίδης πηγαινοέρχεται στην Αθήνα και το εξωτερικό ανάλογα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ενώ η μαμά Χριστίνα έχει αναλάβει πλήρως τις μικρές. Έχει όμως και βοήθεια, έτσι αν και περνάει όλο το χρόνο μαζί τους, παίζοντας στην παραλία ή στην αυλή του σπιτιού, ξεκλέβει χρόνο για να βγει το βράδι και να απολαύσει κάποιο ποτό με την παρέα της, όπως έχουμε δει σε βίντεο που αναρτά.

Πάντως ο ελεύθερος χρόνος που της απομένει για την προσωπική της χαλάρωση είναι ελάχιστος. Η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram να μας δείξει με έναν ιδιαιτέρως χιουμοριστικό τρόπο τι συμβαίνει όταν οι μαμάδες βρίσκουν λίγο χρόνο για να χαλαρώσουν.

Κάτω από την ανάρτηση της, δέχθηκε και κάποια επικριτικά σχόλια, καθώς κάποιοι της έγραψαν να μην παραπονιέται καθώς αυτή έχει την οικονομική δυνατότητα να έχει βοήθεια με τις κόρες της.