Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η βαθιά επιθυμία του για τον γιο του, Αναστάση

Δημοσιεύθηκε στις

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει έναν γιο τον Ανασστάση. Αν και τόσο προβεβλημένος ο παρουσιαστής,  σπάνια μιλάει για τον μοναχογιό του. Χθες όμως άνοιξε την καρδιά του στον Ant1 και εξομολογήθηκε όσα ονειρεύεται για αυτόν. Αποκαλύφθηκε έτσι το... άγχος που έχει να είναι σωστός πατέρας, σωστός γονιός και να μεγαλώσει ένα παιδί σωστά γαλουχημένο. Έναν ενήλικα που δεν θα επαναλάβει τα λάθη που έκανε και ο ίδιος αδικώντας ανθρώπους, λόγω στερεοτυπικών πεποιθήσεων.

«Αυτό που ονειρεύομαι για τον γιο μου είναι να δω τον Αναστάση έναν δίκαιο άνθρωπο, να αποβάλω μέσα μου όλα αυτά τα αρνητικά που έχω. Κάνω αγώνα για να είμαι ένας καλός πατέρας και αυτό το λέω γιατί πολλές φορές είμαι αντιμέτωπος με τον ίδιο μου τον εαυτό και το παρελθόν μου. Προσπαθώ να βγάλω ότι έχω στο μυαλό μου και να καταλάβω ότι είναι μια νέα γενιά», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.


Και συμπλήρωσε: «Θέλω να μάθω στον γιο μου να είναι δίκαιος και να μην στεναχωριέται να χάνει. Είναι μέσα στη ζωή, αυτό που του λέω είναι πως κάθε φορά που χάνει ένα παιχνίδι, μέσα του έρχεται μια μεγάλη νίκη, αλλά θα το καταλάβει λίγο αργότερα. Μακάρι ο Αναστάσης μου να πει κάποτε όμορφα λόγια για μένα. Αυτό είναι το όνειρό μου», εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η αναφορά στη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου

«Σήμερα όλα αυτά που έχουμε βιώσει με τη Νάνσυ και έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, ήταν όλα πάρα πολύ ωραία. Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι. Η Νάνσυ είναι μία υπέροχη δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια και το λέω πέρα από τη σχέση που έχω. Θεωρώ ότι είναι μία από τις καλύτερες δημοσιογράφους που έχουμε στην Ελλάδα. Είναι μία σοβαρή γυναίκα και μια υπέροχη μητέρα. Δεν με ενοχλεί καθόλου τόσα χρόνια η καθημερινή μας κατάσταση», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την σύντροφό του με την οποία και συνεργάζονται μαζί σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.

«Μου έλυσε κιόλας αυτό το θέμα για το εάν η καθημερινότητα μπορεί να φθείρει τη σχέση με τη γυναίκα σου. Όχι, δεν παίζει κανέναν ρόλο αν είσαι καλά κι αν είσαι πολύ συγκεκριμένος σε αυτό που θέλεις να κάνεις», παραδέχτηκε.