Γιώργος Παπαγεωργίου: Η εξομολόγηση για τη γέννηση της κόρης του – «Ήμουν πολύ έτοιμος, είμαστε πολύ δεμένοι με τη Δανάη»

Δημοσιεύθηκε στις

Για τη νεογέννητη κόρη του, αλλά και τη σχέση του με τη σύζυγό του Δανάη Μιχαλάκη, αλλά και τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού μίλησε σε συνέντευξη του στο περιοδικό “MyTv” ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Η σπουδαία ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού είναι μητέρα σου. Η ενασχόληση με την υποκριτική ήταν μονόδρομος για σένα;


Όχι, δεν ήταν καθόλου μονόδρομος. Ήταν κάτι που αποφάσισα σε μια σχετικά ώριμη ηλικία, γύρω στα 20 μου. Δεν το ήθελα από παιδί. Έτσι, σπούδασα μάρκετινγκ. Εν μέσω των σπουδών μου, μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να ασχοληθώ με την υποκριτική. Πήρα το πτυχίο στο μάρκετινγκ και μετά έδωσα εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού θεάτρου. Πέρασα και έτσι έγινα ηθοποιός.

Πριν από περίπου έναν μήνα γίνατε γονείς με τη σύζυγό σου, Δανάη Μιχαλάκη. Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή σου η πατρότητα;

Ένιωθα ότι ήμουν πολύ έτοιμος για αυτήν τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου. Βέβαια, όταν έρχεται η στιγμή να το βιώσεις, αισθάνεσαι πρωτάρης. Αλλά ευτυχώς είμαστε πολύ αγαπημένοι και δεμένοι με τη Δανάη. Έχουμε πολλή αγάπη και στήριξη από το περιβάλλον και τις οικογένειές μας. Οπότε υποδέχομαι με χαρά τις όποιες ανακατατάξεις προκύπτουν στη ζωή ενός άντρα που γίνεται ξαφνικά πατέρας. Δεν με φοβίζουν οι δυσκολίες της πατρότητας. Είμαι εδώ και απολαμβάνω την κάθε στιγμή, όπως και τη διαδικασία επίλυσης των δυσκολιών.