Γιώργος Λιάγκας για τις τελευταίες ώρες του πατέρα του: «Μπήκα μέσα στην εντατική και του ψιθύρισα κάτι στο αυτί»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο Γιώργος Λιάγκας, όπως έχει πει, μεγάλωσε με τον πατέρα του μετά το διαζύγιο των γονιών του και του είχε μεγάλη αδυναμία.

Για τις τελευταίες ώρες που βίωσε δίπλα στον πατέρα του μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου μέσα από Το Πρωινό στον ANT1.


Με αφορμή το θέμα για τον θάνατο της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής αποκάλυψε τις τελευταίες στιγμές δίπλα στον πατέρα του ο οποίος πάλευε στην εντατική.

«Θυμάμαι εκείνο το βράδυ στο Λαϊκό Νοσοκομείο που πάθαινε συνέχεια εμφράγματα – ανακοπές. Τον επανέφεραν οι γιατροί στη ζωή δίνοντας μια τιτάνια μάχη. Ζούσε – πέθαινε και το ζούσαμε αυτό το μαρτύριο για 3-4 ώρες.

Κάποια στιγμή έδωσε εγώ εντολή στους  γιατρούς, λέω δεν υπάρχει λόγος. Με τόσες ανακοπές και χωρίς οξυγόνο, πραγματικά και να ζούσε δεν θα ξέραμε πώς θα ήταν ο πατέρας μου», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Και κατέληξε: «Είναι σαν να λέμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι σε κώμα, ίσως τα μηνύματα που θέλεις να τους περάσεις να τα ακούνε με έναν μεταφυσικό τρόπο. Εμένα ο πατέρας μου τα άκουσε και δεν επανήλθε ποτέ».

Και αποκάλυψε τη στιγμή που θέλησε να αποχαιρετήσει τον πατέρα του: «Πήγα στην ενταντική, μου είπαν να μην μπω μέσα, δεν τους άκουσα και του ψιθύρισα κάτι στο αυτί το οποίο είναι δικό μου και δικό του. Και μετά, ενώ έκαναν πάλι προσπάθεια, δεν επανήλθε ποτέ». είπε ο Γιώργος Λιάγκας.