Γιώργος Λιάγκας για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Όσοι δεν παίξαμε με Barbie δεν γίναμε καλοί πατεράδες;»

Δημοσιεύθηκε στις

Τις δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου στην εκπομπή «Μαμά-δες» σχολίασαν σήμερα στο Το Πρωινό στον ANT1, ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του και διερωτήθηκαν, τι κάνει τον καλό μπαμπά.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε στον διαχωρισμό που γίνεται στα καταστήματα παιχνιδιών, ανάμεσα σε παιχνίδια που αφορούν κορίτσια και αγόρια.


«Σκέφτηκα, τι κρίμα ένα αγοράκι να μην πάρει μια κούκλα στα χέρια του ή ένα καρότσι να το σπρώξει και του αποκλείεις στο μέλλον να γίνει ένας καλός μπαμπάς. Έχουμε βάλει ότι το αγοράκι θα μεγαλώσει χωρίς να καταλάβει ότι μπορεί να γίνει ένας καλός μπαμπάς, ότι θα βοηθήσει τη γυναίκα του την οικογένειά του, να αλλάξει ένα μωρό», ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Η θέση του Γιώργου Λιάγκα

Ο παρουσιαστής του ANT1 μετά το απόσπασμα σχολίασε: «Το να είναι μία Barbie και ένα αυτοκινητάκι δίπλα – δίπλα δεν είναι κακό. Θα χαθούν φαντάζομαι και οι υπάλληλοι και τα παιδιά (…)

Εγώ που δεν έτυχε να σπρώξω ένα καρότσι όταν ήμουν μικρός, έσπρωξα κατευθείαν ένα καρότσι ως πατέρας, έγινα κακός πατέρας; Είμαστε κάποιοι οι οποίοι δεν έτυχε να παίξουμε με Barbie, όχι ότι ήταν κακό να παίξουμε με Barbie αλλά δεν έτυχε…

Το λέω για έναν πατέρα με τον οποίο έχουμε συναντηθεί μια – δυο φορές, ένας εξαιρετικός πατέρας ο Φώτης Σεργουλόπουλος με μεγάλη τρυφερότητα, αλλά τι σημαίνει, όσοι δεν παίξαμε με Barbie δεν θα γίνουμε καλοί πατεράδες;» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Και σχολίασε ο Τάσος Τεργιάκης: «Αλήθεια τώρα, ποιος θα πάει σήμερα δώρο μια κούκλα σε μια οικογένεια που έχει δύο αγοράκια; Ας μου πείτε έναν που θα πάει σε αγόρι και θα πει έφερε μια κούκλα να παίξει. Εγώ δεν λέω ότι είναι κακό, μακάρι να γίνεται, αλλά και σε μια οικογένεια με δύο κοριτσάκια θα πάει κανείς ένα φορτηγάκι αγροτικό για δώρο;»