Γιώργος Λεμπέσης: Οι πέντε προσπάθειες εξωσωματικής με τη σύζυγό του και το όνομα που θα πάρει ο γιος του

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο Γιώργος Λεμπέσης γιόρτασε πρώτη φορά φέτος τη γιορτή του πατέρα. Μετά από πολλές προσπάθειες και αποτυχημένες εξωσωματικές, αυτός και η σύζυγος του, Σοφία, κατάφεραν τελικά να γίνουν γονείς. Για τον ερχομό του γιου του και το όνομα που θα του δώσουν μίλησε ο Γιώργος Λεμπέσης στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον Αλέξη Μίχα.

«Όπως έχω ξαναπεί παιδευτήκαμε πάρα πολύ με τη Σοφία για να αποκτήσουμε παιδάκι. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε, είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος μπαμπάς, ασχολούμαι πάρα πολύ μαζί του. Η Σοφία είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη κι αυτή που τα καταφέραμε. Θα τον πούμε Αναστάσιο. Είμαστε πάρα πολλά χρόνια με τη Σοφία. Όταν το παιδάκι δεν έρχεται με τον φυσιολογικό τρόπο πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις.


Αυτό που θέλω να πω σε όσους θέλουν να γίνουν γονείς είναι να μη τα παρατάνε. Εμείς κάναμε πέντε εξωσωματικές. Σε κάθε προσπάθεια που υπάρχει αποτυχία υπάρχει και απογοήτευση, προσπαθείς να μαζέψεις τα κομμάτια σου. Εγώ προσπαθούσα να στηρίξω τη Σοφία όσο γινόταν γιατί ένας πολύ σημαντικός παράγοντας όταν προσπαθείς να αποκτήσεις παιδί είναι η ψυχολογία» είπε ο Γιώργος Λεμπέσης,

‘Οσο για τη στιγμή που έμαθαν ότι θα γίνουν γονείς ο Γιώργος Λεμπέσης ανέφερε: «Όταν ο γιατρός μας είπε ότι το αποτέλεσμα είναι θετικό ήμασταν τρισευτυχισμένοι. Ήταν η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μας αυτή και όταν ήρθε ο γιος μας στη ζωή».

Σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι κοινό του όνειρο με τη σύζυγό του είναι κάποια στιγμή να δημιουργήσουν ένα ίδρυμα με πολλά παιδάκια.