Γιώργος Χρανιώτης: Θετικοί στον κορονοϊό η σύζυγος και ο γιος του (φωτό)

Δημοσιεύθηκε στις

Η τρίτη φάση της πανδημίας στη χώρα μας έχει φτάσει στην κορύφωσή της και ειδικά στην Αττική υπάρχουν χιλιάδες ενεργά κρούσματα. Ο ιός "χτύπησε την πόρτα" και της οικογένειας του αγαπημένου ηθοποιού Γιώργου Χρανιώτη. Η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα, και ο 1,5 ετών γιος του βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αργυροπούλου


Την ανακοίνωση έκανε η γνωστή χορεύτρια στους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η ίδια πόσταρε μια φωτογραφία που απεικονίζει το χέρι το δικό της και το χέρι του γιου της. Όπως φαίνεται οι δυο τους είναι αγκαλιά στο κρεβάτι. Μάλιστα, η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτης σημείωσε πως τόσο η ίδια όσο και ο μικρός της γιος έχουν ήπια συμπτώματα.

«Η άνοιξη έρχεται όπου και να είσαι για να σου δώσει δύναμη να ονειρευτείς ξανά ακόμη και αν τη βλέπεις από το παράθυρο σου...στέλνουμε δύναμη σε όλους που νοσούν από Covid και ευχόμαστε ήπια συμπτώματα όπως έχουμε και εμείς (μαμά και γιός) και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και να ξαναρχίσουμε τα φιλιά και τις αγκαλιές. μείνετε ασφαλείς και υγιείς όσο μπορείτε παιδιά και αν πιστεύετε ότι προσέχετε ήδη πολύ μπορείτε και περισσότερο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Γεωργία Αβασκαντήρα.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

Γιώργος Χρανιώτης: Θετικοί στον κορονοϊό η σύζυγος και ο γιος του (φωτό)

Υπενθυμίζετε πως πρόσφατα ο Γιώργος Χρανιώτης σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ότι και ο πατέρας του είχε νοσήσει από κορονοϊο λίγες μόλις ημέρες πριν φύγει από τη ζωή.