Γιώργος Χειμωνέτος στο «Μαμά-δες»: Δεν παίρνω μηχανάκι από τότε που έγινα πατέρας

Δημοσιεύθηκε στις

Ο Ολυμπιονίκης Γιώργος Χειμωνέτος είναι ο μπαμπάς της 6,5 ετών Αρμονίας και του 4,5 ετών Κωνσταντίνου. Ο πρώην Ολυμπιονίκης μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» και την Ζωή Κρονάκη για τη γυναίκα του Εύα, και τις δυσκολίες που έχουν ξεπεράσει μαζί, αλλά και στα δύο παιδιά του και στο πώς τον έχουν κάνει να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα.

'Τα παιδιά μου έχουν δύο χρόνια διαφορά και δεν μπορεί το ένα χώρος το άλλο. Κι όταν πάω να μαλώσω το ένα, το άλλο το υπερασπίζεται".


Ολυμπιονίκης στην ποδηλασία, μοντέλο με διεθνή καριέρα, επιχειρηματίας, μα πάνω από όλα μπαμπάς. "Στην ποδηλασία κατάφερα να βρω το ταλέντο μου. Κι εύχομαι σε όλα τα παιδιά που κάνουν πρωταθλητισμό να βρουν το ταλέντο τους, γιατί είναι δύσκολο. Στον αθλητισμό, ήταν και ανδροκρατούμενο το άθλημα δεν αντιλήφθηκα παρενοχλήσεις. Αλλά στο μόντελινγκ υπήρχε ". 

Μίλησε και για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, την οποία συνάντησε σένα πάρτυ στη Γλυφάδα που έπαιζε μουσική. "Ήταν μπροστά μου, πολύ όμορφη κοπέλα. Μας γνώρισαν τρίτοι, ήρθαμε κοντά, συγκατοικήσαμε, δεν συζητήσαμε ποτέ για παιδιά ή τι θα γίνει, απλά κάναμε την Αρμονία. Γάμο δεν έχουμε κάνει, θα το κάνουμε το πάρτι κάποια στιγμή, ελπίζω σύντομα".

Ο Γιώργος Χειμωνέτος μίλησε και τις δύσκολες στιγμές, όταν έχασε το πατρικό του σπίτι σε πλειστηριασμό. "Οι δυσκολίες είναι καλό να υπάρχουν και κακό. Μακάρι να μην είχαμε, αλλά από την άλλη βλέπεις και πως αντιδρούν οι άνθρωποι απέναντι σου. Έχω χάσει και τη μάνα μου και τον πατέρα μου. Κάποιοι δεν με στήριξαν. Ο άνθρωπος σου πρέπει να σε στηρίξει. Αλλιώς δεν αξίζει να είναι δίπλα σου. Με βρήκε στα κάτω μου η Εύα, αλλά δεν την ενδιέφερε αυτό. Είδε έναν άνθρωπο δημιουργικό, που προσπαθεί, εξ ου και τα βγάλαμε πέρα".

Μίλησε και για την απώλεια των γονιών του. "Στα 17 έχασα τον πατέρα μου και στα 32 τη μητέρα μου. Στα 17 χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, στα 32 λες είμαι έτοιμος να κάνω πράγματα, πάλι φρενάρεις και λες τώρα που θα κάνω οικογένεια δεν θα τη δει".

ΓΙα τις αλλαγές που έφερε η πατρότητα" "Από τότε που έγινα γονιός με θυμάμαι να παίρνω πολύ λίγες φορές μηχανάκι. Δεν έχω μηχανάκι, δεν έχω δίτροχο και με το ποδήλατο τώρα που θα αρχίσω βγαίνω μαζί τους, θα βγαίνω πολύ προσεκτικά".