Γέννησε η Ιωάννα Τούνη - To πρώτο μήνυμα της μανούλας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Baby boom για την Ιωάννα Τούνη! Ο γιος μπορεί να την ταλαιπώρησε λίγο, για να έρθει στον κόσμο, όμως έκανε και τους  δύο γονείς, Ιωάννα και Δημήτρη Αλεξάνδρου να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η γνωστή influencer μπήκε την Κυριακή 8/1 στο μαιευτήριο (μάλιστα έφυγε εσπευσμένα από την εκπομπή του Mega ο Δημήτρης). Ο τοκετός κράτησε αρκετές ώρες με την Ιωάννα να γεννά φυσιολογικά ένα υγιέστατο αγοράκι! Προς το παρόν δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.


Πάντως τα τηλέφωνά τους έχουν πάρει φωτιά, από συγγενείς, φίλους και δημοσιογράφους, με το ζευγάρι να αδυνατεί να απαντήσει.

Το πρωί της Τρίτης, η Ιωάννα Τούνη επιβεβαίωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ευχαρίστησε στον κόσμο για την αγάπη και το ενδιαφέρον,κάνοντας παράλληλα παράκληση στους δημοσιογράφους να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνα τους φίλους της.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Γέννησε η Ιωάννα Τούνη - To πρώτο μήνυμα της μανούλας

Λίγο αργότερα ο ευτυχής μπαμπάς ανέβασε μια φωτογραφία με το πατουσάκι του γιου του.

«Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας και τα μηνύματα σας!! Η μαμά μας είναι super δυνατή» έγραψε ο Δημήτρης.

Γέννησε η Ιωάννα Τούνη - To πρώτο μήνυμα της μανούλας