Φοβάστε τα ταξίδια επειδή ζαλίζεστε; Ιδού η λύση

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ταξίδι σημαίνει περιπέτεια! Σημαίνει ανυπομονησία, γνώση, γνωριμία με διαφορετικούς τόπους και σίγουρα ένα δώρο για τα παιδιά που τους μένει αξέχαστο!!!

Θυμάμαι πάντα τον εαυτό μου ως παιδί να μην κοιμάμαι το βράδυ κάθε φορά που ήταν να φύγουμε διακοπές με τους γονείς μου ή να πάμε μια εκδρομή με το σχολείο.

Μεγαλώνοντας προσπάθησα να βάλω το ταξίδι στη ζωή μου και να το κάνω αναπόσπαστο κομμάτι της.

Αυτήν την αγάπη για τα ταξίδια που ευτυχώς συμμερίζεται και ο άντρας μου προσπαθήσαμε να την περάσουμε και στα παιδιά. Γι αυτό και τους βάλαμε στη διαδικασία να ζήσουν την έννοια του ταξιδιού από πολύ μικρή ηλικία.

Βέβαια ένα ταξίδι εκτός από τις πολλές μοναδικές εμπειρίες που μπορεί να σου προσφέρει μπορεί κάποιες φορές να σου επιφυλάσσει και εκπλήξεις..Οι οποίες δεν είναι και πάντα ευχάριστες.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα από τα πρώτα μας ταξίδια ως οικογένεια!!!!

Καλοκαιρινός προορισμός: Χανιά!!

Χρονικός ορίζοντας διακοπών : 20 ημέρες

Διάθεση: Η καλύτερη!!!

Τα είχα οργανώσει όλα. Και για μια μαμά το να έχει οργανώσει ταξίδι με καράβι και έπειτα με αυτοκίνητο με δυο μικρά παιδιά και για ένα διάστημα 20 ημερών δεν είναι και εύκολη υπόθεση.

Επειδή είμαι και control freak νόμιζα ότι τα είχα όλα υπό έλεγχο. Έχοντας κάνει τσεκ στη λίστα με όσα χρειαζόμουν ένιωσα απολύτως ασφαλής ότι το ταξίδι μας ξεκινούσε με τις καλύτερες των προδιαγραφών.

Και το ταξίδι ξεκίνησε ! Φορτώνουμε τα πράγματα και φτάνουμε με μια τεράστια ανυπομονησία  στο λιμάνι για να κάνουμε μια από τις πρώτες μας αποδράσεις σε νησί. Η χαρά των παιδιών όταν ανέβηκαν στο καράβι ήταν απερίγραπτη! Και σαλπάρει, κι ανοιγόμαστε στο Αιγαίο και ξεκινάει η... ¨περιπέτεια¨ γιατί το καράβι κούναγε πολύ. Τα μικρά άρχισαν να ζαλίζονται, να ανακατεύονται, να κλαίνε και εμείς προσπαθούσαμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Από τη μια τρέχαμε στις τουαλέτες από την άλλη είχαμε δώσει στα παιδιά κάτι χαρτοσακούλες και πραγματικά δεν ήξερα ποιον να πρωτομαζέψω. Όπως καταλαβαίνετε πολύ γρήγορα  τον ενθουσιασμό μας τον διαδέχθηκε η στενοχώρια.

Φτάνοντας στον προορισμό μας ήμασταν εξουθενωμένοι. Και μόνο με τις καλύτερες προϋποθέσεις δεν ξεκίνησε το ταξίδι μας. Αλλά δεν αρκούσε μόνο αυτό.  Το σκηνικό επαναλήφθηκε στη διάρκεια των διακοπών και στις δύσκολες στροφές όταν αποφασίσαμε να κάνουμε τον γύρο της Κρήτης με το αυτοκίνητο .  Τα παιδιά διαμαρτύρονταν διαρκώς και αναγκαζόμασταν να κάνουμε συνέχεια στάσεις.

Όταν οι διακοπές έφταναν στο τέλος τους και πριν σαλπάρουμε από το λιμάνι της Κρήτης για Αθήνα κυριολεκτικά με έζωσαν τα φίδια και δεν ήξερα τι να κάνω σε περίπτωση που το καράβι κουνάει πάλι πολύ. Με έπιασε απίστευτο άγχος αλλά για καλή μου τύχη το ταξίδι της επιστροφής ήταν πολύ πιο εύκολο.

Ωστόσο όταν φτάσαμε στην Αθήνα πολλές φορές αναρωτιόμουν τι θα έκανα από εδώ και πέρα.Επειδή η εμπειρία του ταξιδιού κατελήξε να είναι δυσάρεστη  όποτε σκεφτόμασταν τη λέξη ταξίδι μας έπιανε ένα άγχος.

Έπρεπε να βρω μια λύση.

Σαν από μηχανής θεός. ο φαρμακοποιός μου όταν του διηγήθηκα την περιπέτεια μας , μου πρότεινε το Travelfix ODF και έκτοτε το ταξίδι απέκτησε και πάλι την αξία που είχε για εμένα και τα παιδιά μου. Πρόκειται για μια  ταινία διασπειρόμενη στο στόμα που βοηθά στην ανακούφιση από τη ναυτία των ταξιδιωτών. Και είναι ιδανική για ενήλικες, αλλά και για παιδιά!

Φοβάστε τα ταξίδια επειδή ζαλίζεστε; Ιδού η λύση

Το συμπλήρωμα διατροφής Travelfix ODF,  χάρη στα βοτανικά εκχυλίσματα  Ginger, Red Ginseng και Χαμομηλιού που περιέχει βοηθά στην ανακούφιση από τη ναυτία που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια των ταξιδιών. Και το βασικότερο δεν προκαλεί υπνηλία, όπως άλλα σκευάσματα, ενώ δεν περιέχει και συντηρητικά.

Πως το χρησιμοποιούμε 

Έκτοτε φροντίζουμε πάντα πριν ξεκινήσουμε τις διακοπές μας με αυτοκίνητο, καράβι ή αεροπλάνο να έχουμε μαζί μας Travelfix ODF. Κάθε συσκευασία περιέχει 10 ταινίες

Πως το χρησιμοποιούμε; Αν πρόκειται για  ενήλικες: 1-2 ταινίες 30 λεπτά πριν την αναχώρηση, και ακολούθως, 1 ταινία κάθε 1-3 ώρες εφόσον αυτό είναι απαραίτητο. Συνιστώμενη ημερήσια δόση: 4-6 ταινίες.

Αν πρόκειται για παιδιά 12 έως 18 ετών: 1 ταινία 30 λεπτά πριν την αναχώρηση, και ακολούθως, 1 ταινία κάθε 1-3 ώρες εφόσον αυτό είναι απαραίτητο. Μέγιστη ημερήσια δόση: 2-3 ταινίες.

Αν πρόκειται για παιδιά 7 έως 12 ετών: Μισή ταινία 30 λεπτά πριν την αναχώρηση, και ακολούθως, μισή ταινία κάθε 1-3 ώρες εφόσον αυτό είναι απαραίτητο. Μέγιστη ημερήσια δόση: 2 ταινίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Και καλό είναι να συμβουλευτείτε  το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Φοβάστε τα ταξίδια επειδή ζαλίζεστε; Ιδού η λύση

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα της Uni-Pharma.gr

Ή στη σελίδα στο Facebook