Φαίη Ζαφειράκου: "Είμαι υιοθετημένη".

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Διάβαστε τί δήλωσε η ηθοποιός σε γνωστό περιοδικό για τη σχέση της με τους βιολογικούς της γονείς

Φαίη Ζαφειράκου: "Είμαι υιοθετημένη".


Η ηθοποιός μιλά στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ εξομολογείται πως είναι υιοθετημένη και ότι και η ίδια θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδάκι. Συγκεκριμένα δηλώνει:

"Θέλω να  το πάρω από μικρή ηλικία, όπως με πήραν κι εμένα οι γονείς μου, 3 μηνών. Το έχω συζητήσει με το σύντροφο μου. Μην ξαφνιαστείς αν μια μέρα μιλήσουμε στο τηλέφωνο και σου πως υιοθέτησα ένα παιδάκι. Το ορκίζομαι ότι το θέλω πάρα πολύ. Καλό θα είναι οι άνθρωποι που μπορούν είτε οικονομικά είτε έχουν να δώσουν αγάπη, να υιοθετούν παιδιά. Τι καλύτερο από αυτό";

Είσαι από τα παιδιά που γνωρίζουν τους βιολογικούς τους γονείς."Ναι, περισσότερο τη μαμά μου. Γνωρίζω και τον βιολογικό μου πατέρα, όπως και τα αδέρφια μου. Δεν έχω όμως επαφές μαζί τους".

Συνεχίζοντας η δημοσιογράφος ρωτά:

Πόσο εύκολο είναι να δικαιώσεις την απόφαση του γονέα να δώσει το παιδί του για υιοθεσία, για όποιο λόγο και να το κάνει, κρίνοντας την τώρα που έχεις παιδί;

"Είναι περίεργη η κατάσταση. Όταν υπάρχει μια δυσκολία, είναι προτιμότερο να δώσεις ένα παιδί κάπου που θα ξέρεις ότι θα έχει να φάει, θα του φέρονται καλά και θα μπορούν να το προστατέψουν"

Άρα δεν έχεις κανένα απωθημένο σε ό,τι αφορά το θέμα της υιοθεσίας;

"Όχι, δεν έχω κανένα απωθημένο σε αυτό. Ξέρω μια κατάσταση τη σέβομαι, την κατανοώ και ήταν όντως καλύτερα για μένα. Αφήνει μόνο μια πικρία σαν γεγονός. Έχω συγχωρήσει, για να είμαι καλά μέσα μου, στην ψυχή μου, και το έχω δικαολογήσει".

Πηγή: www.fthis.gr